CemSimsek
Hectopat
Daha fazla
Technopat sosyal, sanki kuzey kore devleti gibi insanların yaptığı yorumları silerek susturmaya çalışan yer oldu iyice. Technopat sosyale yorum falan atmam, ama misafir olarak arada bir girerim. Bende editörüm ve Eyüp de benim gibi editör arkadaşım. Şimdi ise daha büyük, Türkiye'nin tanınan, sevinen, yüzü gösterilmeyen fakat her şeyi daha gerçek anlatan bir siteye geçti. Uzun zamandır arkadaşlığımız var ve onla bu konulardan bahsederiz. Eyüp arkadaşımın kişiliğini bilirim espritüel insandır. Çiğ köfte konusunda silinen yorumu arşivden bulup buraya atacak kadar insanları düşürmek pek de iyi durum değil. Herkesin az da olsa saçma esprileri vardır fakat bunu ciddiye alman mizah seviyesini birazda gösterir. Ayrıca bu taraf tutma meseleside değil. Technopat YouTube kanalını 2.5 yıldır takip ediyorum, bir tane bile ucuz işlemci, ekran kartı vb. bir şey tanıttığınızı görmedim. İkinizi de severim fakat insanların yorumlarını silmeniz biraz "Gülü seven dikenine katlanır" gibi bir durum ortaya çıkardı. Yani bu yorumları görüyorsunuz, içinizde korku oluşuyor ve siliyorsunuz. Lütfen insanların durumlarını da anlayın. Sizin tribüne oynar şekildeki yorunlarınız asıl sizin seviyenizi düşürüyor. Tavırlarınız da buna dahil.
Son düzenleyen: Moderatör: