G4 vs iPhone 6

iPhone 6 derim. Ayrıca iOS ve Android'i donanıma göre kıyaslamak en büyük hatadır. iPhone 6, hem ekran hem de iOS optimizasyonundan dolayı çok hızlı ve akıcı bir şekilde oyun oynatıyor. LG G4'de iyidir. Ama illa Android alacaksan Note 4 öneririm.

E tamam da G4'de deri kapak var, kıvrık ekran var. Bu da şekil değil mi yahu :)

Şimdi ikisi de iyi cihazlar. Sen sadece iOs'mu istiyorsun? Android mi? Buna karar verdiğin zaman, sorunun cevabını bulmuş oluyorsun.
Maalesef, insanların gözündeki iPhone markasını gerçek deride yapsalar gideremezler.

Ha böyle ha şöyle. Kapak deri sonucda
iz kalıcak. Ek bir kapak alıp tasarımı'da bozmanın bir manası olmadığına göre.
iPhone 6 daha mantıklı geliyor.
Acıkcası iPhone 6'da selfie yaparken elin ağır veya uzun, büyük telefonlara alışkın değil ise
telefonu titrede biliyorsun. G4'de ise böyle bir durum söz konusu değil.
Ses bakımından ise iPhone 6'yı önde tutuyorum. Acık alanlarda iyi ses verdiğini
telefon ile konuşurken sesı duyamadığım olmamıştı. 13 veya 15 kişilikli bir ortamda.
Ayrıca ios'mu andriod'mi bunu sormalısın.
Ben dosya paylaşımında rahatlık yaşamak istiyorum. İstediğim anda
filmimi belleğimden alıp telefonumdan izlemek istiyorum dersen. G4 seciceksin.
Karar senin...

İPhone alıpta pişman olanı görmedim. İphone tercih edebilirsin ama saydığım maddelere göre G4.
Ben, evet ben alıp pişman oldum. (İphone'da kendimi yetim çocuklar gibi hissetim.:D)
Ama hakkını yememek lazım, iphona oldukça kaliteli bir telefondur.(y)

LG G4 kullanıyorum, oldukça memnunum. (Tutuşu, kullanışı oldukça hoşuma gitti)
Size de öneririm, tabi tercih sizin.

Şu da açık ve net: Eğer reklamlara önem veriyor iseniz kesinlikle iphone alın derin. (Halkımız arasında iphone deyince "oooo" tepkisi, LG deyince "yaa" tepkisini alıyorsunuz.
Tıpkı birzamanlar Nokia'da olduğu gibi...( Eski ler Nokia'nın meşhurluğunu bilir) Hoş an itibariyle Nokia denilince akla "çöp tenekesi" geliyor ya neyse.

İkisi de sınıfının en yüksek cihazları, ikisinde de sorun yaşamazsınız. Karar vermeniz gereken yer, IOS mu?, yoksa Android mi? kullanmak istemenizdir.

Benim görüşüm LG G4 alman , G4 kamerası oldukça iyi çok detaycı üstün özelliklere sahip, şahsen kamera testlerini görünce hayret kaldım. :D Uzun idare etmesi senin kullanımına bağlı, çevremde özellikle samsung telefon alıp 7/24 kullanıyorlar ve 1 ay sonra telefon feci derecede kasıyor. Performansa gelirsek, iphone özellikleri düşük olmasına rağmen işletim sistemiyle üstün performans sağlıyor, LG android işletimine sahip yeteri dereceden fazla ram olduğundan android kasma yapmayacağını düşünüyorum.
Son olarak LG G4 alman daha hayırlı olacaktır.

Çok önemli bir bilgiyi unuttum iPhone kullandığı özellikleri bayağı iyileştirecekmiş İphone 6 1.4 Ghz olmasına rağmen iPhone'u coşturuyorsa 1.8 yada 2.0 Ghz olup RAM 2-3 olursa nasıl coşturur bilemem:D. İphone yeni modellerini beklemelisin.

Ios ve Androidi donanımla kıyaslamanın bi mantığı yok. Ben de android kullanıyorum. Note 3'ümdeki 3 gb ram ve kuzenimin iphone 6'sının 1 gb raminden daha iyi değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00