G4560 Darboğaz Sorunu

joshifer44

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce bir sistem topladım ve bu güne kadar çok güzel bir şekilde oynuyordum. Steam yaz indirimlerinden GTA 5 satın aldım ancak oyuna girdiğimde FPS düşüşleri yaşıyorum. (Genellikle araba sürerken) MSI Afterburner programı ile baktığımda işlemci kullanımının %100, ekran kartı kullanımının %60-70 arası olduğunu gördüm.
Sistemim şu şekilde: MSI GTX 1050 Ti GamingX - Intel G4560 - H110M Pro VD - 1 TB Harddisk - 8 GB RAM
Sizce işlemcimi değiştirmeli miyim? Hem darboğazı geçirecek hem de uygun fiyatlı bir işlemci önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük - Kaplama ve kenar keskinliği kalitesini yükseltin. Gölge ayarlarını düşürün.
Msi afterburner ayarlarını sormuştum ben ya hangi fan ayarını arttırıyoruz felan ya.

Neler neler olmuş ya 9100F ve 4160 önermeler falan 😀
Yapmanız gereken işlemciye yük bindiren ayarları kısıp, ekran kartına yük bindiren ayarları yükseltmek.
İşte gta5'i yeni aldım bilmiyorum söylerseniz sevinirim :D
Msi afterburner ayarlarını sormuştum ben ya hangi fan ayarını arttırıyoruz felan ya onları da söyleyebilcek varmı acaba :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı