G4560 ile RX570 vs GTX 1050Ti

Birileri nakit ihtiyacını karşılamış anladığım kadarıyla. Ürünleri alma ihtimaliniz bulunuyor gibi görünebilir ama adamlar sanırım parayla kaçacaklar.
Sanmam hocam sorduğumda 12 kişi satın almış ucuz fiyattan. Hem ben havale ile yaptim alışverişi parayı henüz yatırmadım ürün gelince yatıracağım.

Pek sanmıyorum ürünü göndereceklerini. Ayriyetten GittiGidiyor veya n11 veya sahibinden gibi siteler dışında ki alışveriş sitelerinde dolandırılma dışında pek hakkınızı savunamazsınız. Fazla ümitlenmeyin.

Pek sanmıyorum ürünü göndereceklerini. Ayriyetten GittiGidiyor veya n11 veya sahibinden gibi siteler dışında ki alışveriş sitelerinde dolandırılma dışında pek hakkınızı savunamazsınız. Fazla ümitlenmeyin.
Tüketici hakem heyetini aradım. Satılmış bir malı iptal edip yeni fiyat öneremezler. Satın aldığınız ürünün resmini çekin satın aldığınıza dair Bulunduğunuz ildeki Kaymakamlığın Tüketici mahkemesine şikayette bulunun böyle bir şey yapmaları mümkün değil dedi.

Adam siteyi kapatır gider iflas gösterip ofisini&dükkanını da kapatır gider. Hiçbir şey yapamazsınız. Ürünü çok fazla alan olsaydı yapardı böyle birşey. Ama az kişi almış bakalım ne olacak. Bildiğim kadarıyla malum site mesajlarda örnek verilen Vatan gibi Gold gibi kurumsal ve büyük bir firma da değil sonuçta.

Adam siteyi kapatır gider iflas gösterip ofisini&dükkanını da kapatır gider. Hiçbir şey yapamazsınız. Ürünü çok fazla alan olsaydı yapardı böyle birşey. Ama az kişi almış bakalım ne olacak. Bildiğim kadarıyla malum site mesajlarda örnek verilen Vatan gibi Gold gibi kurumsal ve büyük bir firma da değil sonuçta.
Tabiki o kadar yüksek güvenilir bir yer değil ancak, Müşteri Hizmetleri olsun, güvenilirlik olsun çoğu kişinin güvenini kazanmış bir firma. Böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Eğer güvenilmez olsa bu kadar kişi alım yapmazdı diye düşünüyorum. O yüzden bakalım ne olacak para vermedim o yüzden rahatım :) .

Sitede teknobiyotik ve nanokatalog gibi siteler çok övülüyor. ama böyle olaylar çok sık yaşanıyor. garip gerçekten ileride bende sistem toplamayı düşünüyorum. en mantıklısı vatan n11 Gittigidiyor tarzı yerler üzerinden gerçekleştirmek. böyle bir sorunda en azından muhattabım olmuş olur.

Sitede teknobiyotik ve nanokatalog gibi siteler çok övülüyor. ama böyle olaylar çok sık yaşanıyor. garip gerçekten ileride bende sistem toplamayı düşünüyorum. en mantıklısı vatan n11 Gittigidiyor tarzı yerler üzerinden gerçekleştirmek. böyle bir sorunda en azından muhattabım olmuş olur.
Benim tavsiyem nanokatalog, Hepsiburada, n11.com(sadece güvenilir mağazalar) ,Vatan bilgisayar, webten al, Ama tek tek bakın her parça nerede uygunsa oradan alın. Almadanda konu açın bütçe belirgin belki daha iyi, daha uygun bir sistem toplanır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı