Galatasaray 3-0 Fenerbahçe

O süreç gereksiz bir gerginlik yarattı. Başka liglerde VAR için bu kadar bekleniyor mu? Sanmıyorum ya.
Hakemler futboldan anladığı için beklenmiyor. Ben golün tekrarını bir kere izledim anladım Icardi'nin kendini pasife düşürüp ofsayttan kurtardığını. Yılların hakemleri nasıl 50 kere izledi anlamıyorum. Ki ben Fenerbahçeliyim taraflı yorum da yapmıyorum neyin ne olduğu ortadaydı.

Mertens'e de gereksiz kart gösterdi. Çünkü son dakika kazanılan korneri kullandırtmadı.
Yayın donuyordu tam göremedim orada, spiker korneri kullandırtmadı falan dedi. Mertens haklı o zaman kızmakta.

Hakemin iptal ettiği Sivas golüne sığınan cim bom büyük takım hatalarıylar konuşmanız anlamsız. Hakemlerle zirveye gelmiş adam gibi bir maç kazandınız diye bıt bıt ötmeyin tebrikler Galatasaray dedik zaten. Az biraz futboldan anlasan futboldan konuşurdun.
Anlık doğanın sinir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayın donuyordu tam göremedim orada, spiker korneri kullandırtmadı falan dedi. Mertens haklı o zaman kızmakta.
Evet, sırf korneri kullandırtmadı diye itiraz ettiği için hiçbir sebep yokken sarı kart gösterdi. Öyle sert tepkiler yoktu. Zaten bütün herkes sarı kartlıydı GS'de. Kırmızı gösterememiş olmalarına çok üzülmüştür hakem heyeti. Gerçekten hakemlere karşı da mücade etti GS. Bariz bir şekilde VAR'da golü vermemek için onca dakika beklemelerinden herşey belli oldu zaten. Golü vermemek için maçın en başına gittiler adeta.

Altay'ın yedeğe çekilme zamanıdır. FB'nin bu sene hiç maçını izlemedim ama pozisyonlar tutulacak pozisyonlar. 40 yaşında Muslera taş çıkarıyor. Bizim kova her geleni alıyor içeri. :D

Ne yedeği ya. Kovun gitsin Altay'ı. Her maçta ilk gelen topu alan tek kaleci. Her kaleci kötü oynar bu adam sabır taşı çatlatır.

Anlık doğanın sinir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba aynısı hala geçerli mi Altay için. 😂😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı