Akşam akşam güldüm. Haklısınız S24FE daha mantıklı a serisini boş verin.
Hocam bakalım duruma göre S24 FE zamlanırmı fiyatı inermi bilmiyorum yazın alacağım için.
Akşam akşam güldüm. Haklısınız S24FE daha mantıklı a serisini boş verin.
S25FE ne dersiniz?Hocam bakalım duruma göre S24 FE zamlanırmı fiyatı inermi bilmiyorum yazın alacağım için.
Şu anki bence kat kat daha güzel gözüküyor.Arka kamerasını pek beğenmedim. AX0 serisindeki kameranin büyük hali gibi biraz da IP16 gibi. Önceki tasarım daha başarılıydı.
Bütçeye göre bakarız hocam sizde vatandaki personel gibi oppo mu tercih edersiniz yoksa samsung muS25FE ne dersiniz?
ŞşExynos 2500 kullanırlar herhalde.
@kxy reis foruma girmiş.sizin A36-A56 fiyat hakkında yorumunuz nedir?
Evet yeterli haklısınız. Sanırım FE serisinde A serisindeki parmak izi çerçeve yüz tanılamanın aynısı koyulmuş öyle diyorlardı. Ama önemli değil performansı iyi sonuç olarak.Hocam benim hoşuma giden bir telefon PUBG 90 FPS günlük kullanım sosyal medya için diğer işler için yeterli.
Samsung'un güncelleme olayı safsata bu arada. Daha geçen seneki amiral gemisi cihazlarına satış korkusundan güncelleme veremeyen firma için iddialı sözler bunlar. Onun dışında A36 işlemcisi göz boyama olup hızlı şarj olayı güzel. Özellikle bizim gibi ülkelerde yine iyi satması olası şu cihazların. Yakında deneyip iyice bir kurcalarım, bakalım artık.
Evet hocam, dediğim satış politikası olayı da sizin dediğinizi doğrular nitelikte zaten. Normalde bundan daha önce güncelleme gelecekti de baktılar satışlar biraz sıkıntılı, direkt daha da ertelemeyi seçtiler. Birkaç ay önceki yabancı Samsung sayfalarına ve haberlerine bakarsanız her şey görünüyor. S25 Ultra'nın S Pen olayı da bunda etkiliydi; bayağı tartışıldı. Misal hala S24 Ultra cihazıma yeni güncellemeyi beklerken S25 sahipleri mis gibi kullanıyor.
Soldaki A56 sagdaki A36. Bence A56 daha iyi duruyor.
Ben S25 kutudan eski sürüm olarak mı çıksın dedim? Apple bile uyumlu tüm cihazlarına aynı anda güncelleme verirken Samsung'un isteyerek uzun süre ertelemesi büyük bir sorun. Yabancı yorumlara bakıyor musunuz bilmiyorum fakat çoktan hayal kırıklığı yarattı Samsung. Eski serilere de bozuk çıkarsa firmayı kapatıp gitsinler zaten bu saatten sonra. Yakında Android 16 duyurulacak neredeyse ve daha geçen senenin en iyi cihazı 15'i alamadı.Güncelleme olayının safsata falan olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda insanlar nasıl net konuşuyor onu da anlamıyorum. One UI 7 güncellemesinin gecikmesi telefonun 7 ana güncellemeyi almayacağı anlamına gelmez. Bir de yeni çıkan cihazların kutudan bir geçen yılın Android sürümü ile mi çıkmasını istersiniz? Yeni çıkan telefonların One UI 7 ile kutudan çıkması çok normal. Anormal olan şey geçmiş seriler için güncellemeyi aşırı geciktirmiş olmaları. Nisan ayı gibi aşırı geç bir tarihte çıkacak güncelleme. Umarım hayal kırıklığı oluşturmazlar.
Bence de A56 daha iyi duruyor gibi ama kamera adasının tasarımı değişik yapabilirlerdi. Yani direk iPhone 16 tasarımının evrilmiş hali olsa idi çok daha iyi olurdu.
Benim aklimdada A56 vardı 4,5 sene falan kullanmak için düşünüyordum böyle olursa S24 FE alırım bu ne saçmalık kardeşim Redmi Note 8 gibi kamera yapmışlar kalın versiyon
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.