Galaxy M52'den iPhone 11'e geçilir mi?

Ahmet Tuğhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2022 Haziran'ında Samsung M52 aldım ve kullanıyorum. Fakat elime fazladan iPhone 11 geçti ikinci el. Daha doğrusu babamdan kaldı 128 GB modeli. Sizce M52'den iPhone 11'e geçilir mi? Bu geçiş düşme mi yükselme mi olur? Film/dizi izleyen birisiyim, ağır oyun oynamıyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Geçilmez. Bir Apple fanı olarak söylüyorum yani bunu kimse kalkıp da geçilir falan demesin. Ha 11'in piyasası düşmüyor piyasası iyi gene aldığın fiyata falan satarsın da beklediğin performans M52'den düşük olacaktır (sadece batarya konusunda belki de bir tık kamera)

Merhaba, 2022 Haziran'ında Samsung M52 aldım ve kullanıyorum. Fakat elime fazladan iPhone 11 geçti ikinci el. Daha doğrusu babamdan kaldı 128 GB modeli. Sizce M52'den iPhone 11'e geçilir mi? Bu geçiş düşme mi yükselme mi olur? Film/dizi izleyen birisiyim, ağır oyun oynamıyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Geçilir, bunu kendiniz test ederek de görebilirsiniz.

iPhone 11 kullanıyorum, öyle mükemmel ötesi bir telefon değil ama iş görüyor, 16 yaşındayım ve akranlarımın çoğu bu telefonu kullanıyor neredeyse :D

11'in ekran kalitesi günlük kullanım için ortalama ama dizi ve filmlerde memnun etmeyebilir. Ekrandan çok büyük beklentin yoksa 11 işini görür.

iPhone 11 kullanıyorum, öyle mükemmel ötesi bir telefon değil ama iş görüyor, 16 yaşındayım ve akranlarımın çoğu bu telefonu kullanıyor neredeyse :D

Aa bak benim ısırık elmam var senin elman var mı?
Sorsan bir özelliğini bilmezler.

Arkadaşımla genellikle samsunga b*k atıyor ama iPhone bir özelliğini bilmiyor.
Geçen gün şarjı azdı telefonumdan şarj verince bizde de iPhone IPhone'a şarj veriyor dedi 😂

Aa bak benim ısırık elmam var senin elman var mı?
Sorsan bir özelliğini bilmezler.
Amaçları iş görmesinden ziyade Instagram'da mirror story bence, ekranının umurlarında olmadığına yemin edebilirim. Sınıftaki bir arkadaşa 11 den S21 FE'ye geçeceğimi söylediğimde bana hakaret etmeye başladı işte, popüler kültür köleliği sarmış etrafını :D

Elinizdeki M52 aslında iPhone 11'den daha iyi. Film ve dizi izliyorum demişsiniz. Gözleriniz AMOLED ekrana alışmıştır. IPS LCD ekranlı bir telefona geçmeniz mantıksız olur ama iPhone deneyimi istiyorsanız geçin.
Örnek verecek olursam; AMOLED ekran tipi olan bir eski telefondan yeni bir telefona geçtim ve ekranı IPS LCD. Gerçekten telefonu ilk kullanırken gözüme ilk çarpan şey ekranın kalitesi oldu ve deneyimimi baya bir etkiledi. Şu an pişmanım. Ekran sizin için önemliyse geçmeyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı