Galaxy Note 10 Lite iyi mi?

Phoenix_08

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
684
Çözümler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Bir telefon alacağım ve seçtiğim telefon Samsung Galaxy Note 10 Lite, bu telefon sizce iyi bir telefon mudur? İnternette araştırdım ve iyi bir telefon olduğunu gördüm ama yine de pek emin olamadım. Sizce iyi bir telefon mudur?
Not: lütfen telefon tavsiyesi vermeyiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcisi diyebiliriz. 4.500-5.000 fiyat aralığındaki diğer telefonlardan biraz geri bir işlemcisi var. Misal S20 FE. Bu telefon hem bir model daha üst bir giriş seviyesi amiral gemisiyken, daha iyi bir işlemciye ve kameraya sahip. Samsung içinden örnek verdim ki fiyat politikasını daha iyi oturtmak adına. Note 10 Lite - S20 FE arasındaki açıktan daha büyüklerine diğer markaları inceleyerek ulaşabilirsiniz. Samsung markası yüzünden fiyatını hak etmiyor demek istemediğim bu örneği verdim.
 
İyi bir telefondur. Bir telefonda donanım önemli olduğu kadar yazılımda önemlidir. Başka bir arkadaşımız S20 Fe modelinden bahsetmiş ama araştırırsanız çok şikayeti olan bir telefon. Galaxy Note 10 Lite ise çok daha stabil bir cihaz, alınabilir. Telefon tavsiyesi istemediğiniz için sadece Note 10 Lite üzerinden yorum yapıyorum, iyi telefondur alınabilir.
 

Geri
Yukarı