Galaxy S21 FE 5G alınır mı?

Anladım, benim oyum fiyat performansa göre S20 FEden yana, güncellik için 2-3K vermek size kalmış. Tabii tasarım, kamera ve 5G desteği gibi şeyler de var. Alınabilir bir model. Son önerim ise Android'de Xiaomi, POCO ve Redmi'ye bulaşmayın :D
S20 serisinin tipini bir türlü beğenemedim hocam S21 FE'nin SD versiyonu gelirse onu tercihe edebilirim.

S20 serisinin tipini bir türlü beğenemedim hocam S21 FE'nin SD versiyonu gelirse onu tercihe edebilirim.

Hocam test videolarına baktım da işlemciler arasında bariz bir fark yok, Geekbench testinde çok düşük bir farkla 2100 önde. Sıcaklık değerlerinde ise S20 FE 40 derecelere çıkarken S21 FE 42 dereceye çıkıyor en fazla. Dediğiniz gibi sadece tasarım için bike tercih edilebilir.

Hocam test videolarına baktım da işlemciler arasında bariz bir fark yok, Geekbench testinde çok düşük bir farkla 2100 önde. Sıcaklık değerlerinde ise S20 FE 40 derecelere çıkarken S21 FE 42 dereceye çıkıyor en fazla. Dediğiniz gibi sadece tasarım için bike tercih edilebilir.
Üst mesajlardada belirttiğim gibi ben ara sıra olmak suretiyle sadece Clash of Clans oynayacağım için benim için pil süresi daha önemli aman aman bakmıyorum telefonuma günde 4-4.5 saat maksimum ama sabah evden çıkıp akşam yatana kadar bataryanın dayanması gerekiyor. Bir kaç konuda yazılımlarla bir nebze düzeltildiğini okudum ama emin olamadım.

Ama 2 sene sonra çöp olur yazılımdan dolayı. :)

S20 FE ile devam et, yazılım güncellemesi almasın boşver. 1 2 sene sonra değiştirirsin yine. Exynoss işlemcilerin oyun optimizasyonu kötü oluyor genelde, pil tüketimini bilmiyorum ama SD gibi stabil değildir herhalde.
S9+ kullanıyorum 5 senelik telefon bir gıdım takılma ısınma yok bilip bilmeden konuşmayın. Ek olarak 5 senelik olmasına rağmen hala 6 saat ekran süresi veriyor.

S9+ kullanıyorum 5 senelik telefon bir gıdım takılma ısınma yok bilip bilmeden konuşmayın. Ek olarak 5 senelik olmasına rağmen hala 6 saat ekran süresi veriyor.
Xiaomi çöp olur dedim, yazılım işini beceremiyorlar.

Exynoss güçlü işlemci ama SD kadar verimli değil, sıcaklık değerleri açısından da SD iyi sayılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı