Galaxy S23 vs S24

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
QHD ekran yüzünden S24 Plus'ın ekran süresi 1000 mAh farka rağmen düz S24'ten daha kötü.
6-7 saat arası ekran süresi veriyor S24 Plus.

Yani alacaklar daha iyi batarya ve daha büyük ekran diye düşünmemeli, sadece daha iyi ekran ve bir tık daha kötü batarya olarak düşünmeliler.

Ben hiçbir S24 serisi cihazı almam ama illede alacak olsam Plus alırım, ama bunu bataryasının S24 serisindeki en kötü cihaz olduğunu bilerek yaparım.

Normalde plus cihazlar hem apple hemde samsung tarafında batarya süresiyle öne çıkıyordu, QHD ekran s24 plusı patlatmış.
S24 e 42500 TL vermektense S24+ a 46500 TL verilmesi daha iyi. Zaten S24+ satışları şuan S24 ten daha fazla. S24 pek talep görmedi gibi duruyor. Plus modelde Exynos olsa dahi ne batarya ne performans olarak üzmez çünkü bataryası çok güçlü. DH konusunda alıp kullanan arkadaşlar 10-11 saat ekran süresi alıyor. Eğer ben çok oyun oynarım telefonu zorlarım diyorsanız o durumda Exynos işlemcinin performansı muamma ama dediğim gibi eskisi gibi bir facia yok bu sene. Çünkü S24+ ve S24 Ultra performans stabilite ve batarya testlerine bakarsanız S24+ önde gözüküyor yanlış hatırlamıyorsam. 8 gen 3 ün stabilitesi ve verimliliği 8 gen 2 gibi çok iyi değil maalesef. Ben S23+ ve S24+ arasından S24+ tavsiye ederim çünkü fiyatları arasında nerdeyse hiçbir fark yok ama S24+ ta bayağı bir gelişme var.
E o zaman bizim S24+ hayalleri gitti usta

E o zaman bizim S24+ hayalleri gitti usta
Ya şu adamın dediklerini Allah aşkına kaale almayın. S24+ kullanıcısının batarya deneyimini atıyorum buraya. 6-7 saat fazla olmuş yok 5 saat veriyor ekran süresi hey Allahım ya cinnet geçireceğim bir gün. Wifi ile 10-11 saat, mobil veri ile 7.5-8 saat ekran süresi veriyor %20 şarj kalmış oluyor. Bataryası ne S24 ten ne de S23 ten kötü. Hem QHD hem de daha büyük bir ekran kullanıyorsunuz. Gelecek güncellemeler ile optimize edilip daha da iyileşecektir ekran süresi. Ben ilk aylarda S23 ile 6-7 saat ekran süresi alırken şuan 8-9 saat ekran süresi alıyorum mobil veri+wifi ile. S24+ kesinlikle günü çok rahat çıkaracak bir telefon.
Screenshot_20240123_151619_DH.jpg

6-7 saat arası ekran süresi veriyor S24 Plus.

Yani alacaklar daha iyi batarya ve daha büyük ekran diye düşünmemeli, sadece daha iyi ekran ve bir tık daha kötü batarya olarak düşünmeliler.

Ben hiçbir S24 serisi cihazı almam ama illede alacak olsam Plus alırım, ama bunu bataryasının S24 serisindeki en kötü cihaz olduğunu bilerek yaparım.

Normalde Plus cihazlar hem Apple hem de Samsung tarafında batarya süresiyle öne çıkıyordu, QHD ekran S24 Plus'ı patlatmış.

S24'ten düşük ekran süresi veren Plus model almam, S23 Plus'la fiyatları neredeyse aynı olduğu için S23 Plus'ta almam, S24 S23 le neredeyse aynı cihaz olduğu için S24'te almam, S24 ultranında fiyatı saçma sapan olduğu için almam

Geriye S23 Ultra ve S23 kalıyor, sadece bu ikisi mantıklı.
6-7 saat ekran süresini kim veriyor arkadaş?

Ya şu adamın dediklerini Allah aşkına kaale almayın. S24+ kullanıcısının batarya deneyimini atıyorum buraya. 6-7 saat fazla olmuş yok 5 saat veriyor ekran süresi hey Allahım ya cinnet geçireceğim bir gün. Wifi ile 10-11 saat, mobil veri ile 7.5-8 saat ekran süresi veriyor %20 şarj kalmış oluyor. Bataryası ne S24 ten ne de S23 ten kötü. Hem QHD hem de daha büyük bir ekran kullanıyorsunuz. Gelecek güncellemeler ile optimize edilip daha da iyileşecektir ekran süresi. Ben ilk aylarda S23 ile 6-7 saat ekran süresi alırken şuan 8-9 saat ekran süresi alıyorum mobil veri+wifi ile. S24+ kesinlikle günü çok rahat çıkaracak bir telefon.Eki Görüntüle 2093873
Tamamdır hocam kulaklarım yeterince çınladı kusura bakmayın. Sağ olun tekrar eyvallah

S23 ile S24 aynı telefon.

-Kamera(sensörlerine kadar en ufak bir fark bile yok)
-RAM
-Ekran
-Şarj hızı
-Depolama seçenekleri ve hızı
-Tasarım

Zaten bu yüzden tanıtım ai ai ai diye geçti, tanıtılacak birşey yok çünkü.Yani ne yapmış Samsung? S23'ten 8 gen 2'yi çıkarmış, yerine Exynos 2400 koymuş, ekran parlaklığınıda 2600 nite çıkarıp satışa çıkarmış, kaldı ki Exynos 2400'ün yük altında nasıl performans gösterdiği ve batarya tüketimi konusunda 8 gen 2'den iyi olup olmadığı bile soru işareti.

Bu telefonun ismi S23 Exynos 2400 Edition olmalıydı. Tercihinizi bu şekilde yapabilirsiniz.
AI diyip durduğuda google lensi işletim sistemine entegre etmek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izle, kendisi söylüyor 6-7 saat verdiğini.

Dakika skor yazsana arkadaşım, ne bileyim ben nerde ne söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı