Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

İmzamda gördüğünüz gibi her iki ekosistemin de neredeyse tüm ürünlerini kullanıyorum. Benim deneyimlerimi sorarsanız bütçe sıkıntı değilse ve ekosistem kurulacaksa bu Apple olmalı. Ama ekosistem ile işiniz yoksa ve özgürlük seviyorsanız Samsung. Mesela ben telefon olarak S24 ultrayı daha çok sevdim ama saat olarak Apple Watch çok daha güzeldi. Veya ana kamera olarak IPhone'da bas geç yaparken S24 Ultra da bunu yaptığım zaman siyahları gri renge boyuyor ve renkler aşırı patlıyor gibi gibi her iki markanın kendisine ait eksileri ve artıları var. Bu sorunun doğru bir cevabı asla yok ve olmayacak da.

Daha önce bu konunun eski modeller için olanını açmıştım, iPhone kazanmıştı. Her sene telefon sektöründeki rekabet biraz daha kızıştığı için bu anketi tekrar açma kararı verdim. Hangi modeli neden daha çok sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim.
Fiyat performans olarak S24 Ultra. İkinci el degerini ve ios isletim sistemini hesaba katarsak 15 pro max ama aralarinda iyi de bir fiyat farki oldugunu dusunursek android aliskinsaniz S24 Ultra size goredir. 65.000tlye bazi ozelliklerde 15 pro max'ten daha iyi bir cihaz aliyorsunuz.

Para mühim değil diyorsanız Apple, mühim diyorsanız Samsung derim. Hak etmediği fiyatlara satılsa da Apple hep daha çok hoşuma gitmiştir.

Kimsenin birbirine girmesine gerek yok. Herkesin kendi beğenisi sonuçta.

Konuyu anket şeklinde açmıştım. Moderatör ekip değiştirdi sanırım.
Hocam bazi kisiler bazi konularda Samsung'un daha iyi olmasini kaldiramiyor bazilari da Apple'in daha iyi olmasini kaldiramiyor, insanlar neden kendilerine yarari olmayan urunleri bu kadar savunuyor anlamiyorum, sanki millet telefon alinca onlar para kazaniyor, Bmw ile Mercedes konusuna dondu iyice.

Daha önce bu konunun eski modeller için olanını açmıştım, iPhone kazanmıştı. Her sene telefon sektöründeki rekabet biraz daha kızıştığı için bu anketi tekrar açma kararı verdim. Hangi modeli neden daha çok sevdiğinizi belirtirseniz sevinirim.

S24 Ultra çok daha güzel tasarımı, teknolojisi ve yetenekleri ile 15 pmyi diri diri yer. Acaba abi iOS daha akıcıdan başka kozu var mı 15 pmcilerin. Samsung S23 Ultra ile yaptığı sıçramayla kapitalist Apple devrini bitirip, F/P s serisi dönemi başlattı. Bu arada 15 Pro Max'te taş gibi cihaz yalan yok.

Hangisi daha iyi dersek konu tartışmaya kapalı S24 ultradır. Ama tasarım olarak bana 15 Pro Max daha güzel geliyor.

Hangisi daha iyi dersek konu tartışmaya kapalı S24 ultradır. Ama tasarım olarak bana 15 Pro Max daha güzel geliyor.

Bana göre de keşke Ultra serisinin tasarımını değiştirseler. Ultra almak istiyorum ama tablet gibi büyük, köşeli çok kaba geliyor. Şu özellikleri küçük ekranlı bir telefona koysalar keşke. 15 Pro Max'ın kazanacağı tek konu tasarım olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı