Galaxy S4 KitKat Reset Sorunu

Telefonun zaten ilk Türkiyeye geldiğinde (Danimarka çıkışlı) imei sorunu olmuştu kaydını yaptırtmıştım. Root kullanım amacı tamamen keyfi.

Sanırım değilim hocam. Çünkü sürümüme göre aratmıştım ve daha önceden kullandığım 5.0.1 root dosyasıyla aynı isimde bir dosya çıkmıştı. Gereken root izinlerini veriyor fakat işlem yaparken kendini sıfırlıyor. Bu sorun 5.0.1 e geçmeden önce de vardı. (1,5 ay öncesi kadar. Kendi kendine reset sorunu için telefoncuya vermiştim o da 5.0.1 atmıştı.) Aslına bakarsanız 5.01 sorunsuz bir sürüm fakat telefonu resmen yakıyor. Batarya performansı berbat.

benim önerim telefonun çıkışı nereyse sammobileden stock kitkat romu indir sonra odin ile kur sonra 4.4.2 root dosyasını flashla tabi i9505 snapdragon sürümü için olanı ondan sonra cmw recovery flashla onerim TWRP hepsini harfiyen yaparsan sorun çözülür diye düşünüyorum.

Dediğinize yakın bir çözüm bulmuştum bende. Danimarka için sürüm yok fakat İsveç sürümünü deneyeceğim. Root işlemini de sizin dediğiniz gibi yaptıktan sonra size bilgi veririm. Çok teşekkür ediyorum bu arada.
Son bir soru olarak Çok fazla rom değişimi cihaza zarar verir mi? Eğer bu da olmazsa 5.0.1 e geçmeyi düşünüyorum ve bu 24 saatte 3. rom değişimi olmuş olur.

işlemci 60 dereceden sonra cihaza zarar verir diye söylüyorlar rom kurarken 80 90 derece civarında işlemci sıcaklığına ulaşır 100 derecede telefon kendini kapatır ben günde 10 tane rom kurardım bende bi sorun olmadı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı