GamaKay MK61 2023 yılında alınır mı?

Evet hocam pudding var fakat hani bence çok bir artısı yok. Normal PBT keycaps sadece ışığı fazla yayıyor. Günlük kullanımda az da olsa fark yaratır fakat 2-3 hafta sonra fark etmiyorsunuz bile.

Evet ben de AK820 önerecektim fakat Cumali hocamın yazdığı "masam küçüktü hiçbir şey sığmıyordu" yazısını konu sahibi yazdı sandığım için önermemiştim ama şimdi farkettim. Yani haklısınız AK820 ve K61, MK61'den ziyade daha iyi birer tercih olacaklardır.
Hocam peki red switch mi yoksa yellow switch mi daha iyi olur?

Blue switchin çıkardığı sesi beğenmiyorum daha sessiz ve yumuşak bir basım olsun istiyorum

Blue switchin çıkardığı sesi beğenmiyorum daha sessiz ve yumuşak bir basım olsun istiyorum
Kemove K61 için bahsediyorsanız Yellow switch tercih edebilirsiniz. Güzel switchtir, sizin de seveceğinizden eminim.

AK820'nin stokları bitmiş galiba. 3 gün indirime girmişti stoklarının bitmesi normal. Pre-order açık fakat çok beklersiniz diye tahmin ediyorum.

Gamakay MK61'den bahsediyorsanız, Yellow. Linkini attığım arkadaş da yellow olanını satıyormuş. eğer ki Gamakay MK61'de almaya kesinseniz ona bakın derim.

Kemove K61 için bahsediyorsanız Yellow switch tercih edebilirsiniz. Güzel switchtir, sizin de seveceğinizden eminim.

AK820'nin stokları bitmiş galiba. 3 gün indirime girmişti stoklarının bitmesi normal. Pre-order açık fakat çok beklersiniz diye tahmin ediyorum.

Stokta var, ekranlı olanı stokta yoktu o da yenilenmiş :D AK820 Pro iyi, ona bakın.

Hocam eğer çok uğraştırmayacaksa ben videonuzu izlemek isterim. :)
Yükledim hocam buyrun.

Normalde her elime ürün geçtiğinde incelediğim Youtube kanalım vardı. Fakat bir kanalı silmek isterken, sistem hatası yüzünden 2 kanal silindi. Youtube videolarına devam eder miyim? Hiç bilmiyorum. Baştan sona her şey var. MK61 yerine başka alınacak düzgün bir klavye yok. Sizi yanıltmasınlar, o klavyeden bu klavyeye felan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MK61 yerine başka alınacak düzgün bir klavye yok. Sizi yanıltmasınlar, o klavyeden bu klavyeye felan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Normalde düzgünce açıklardım fakat bunu böyle bir cümleyle dile getirdiğiniz için uğraşmak istemiyorum. ÖYLE Mİ OLMUŞ YA? Çok biliyorsanız gidin bütün klavye konularında yardımcı olun herkese de hayrını görelim. Biz de birşeyler öğreniriz sizden nasıl olur?

Normalde düzgünce açıklardım fakat bunu böyle bir cümleyle dile getirdiğiniz için uğraşmak istemiyorum. ÖYLE Mİ OLMUŞ HOCAM YA?

Hocam güldürdüğünüz için teşekkür ediyorum. O anlam da demedim. Hani o klavyeden bu klavyeye dolandırıyorlar ya, yok hocam işte custom yapsanız yok işte bu klavye şöyle bazıları övüyo bazıları gömüyo. ÖYLE Mİ OLMUŞ HOCAM YA? :)

Hocam güldürdüğünüz için teşekkür ediyorum. O anlam da demedim. Hani o klavyeden bu klavyeye dolandırıyorlar ya, yok hocam işte custom yapsanız yok işte bu klavye şöyle bazıları övüyo bazıları gömüyo. ÖYLE Mİ OLMUŞ HOCAM YA? :)
Hocam bu sefer de ben hiçbir şey anlayamadım. Örnek verebilir misiniz mesela. (yukarıdaki mesaji şakayla karışık ciddi yazdım bu arada hocam kurduğunuz cümle bayağı saçmaydı çünkü, görünce sinirlendim biraz :D)

Yükledim hocam buyurun.

Normalde her elime ürün geçtiğinde incelediğim YouTube kanalım vardı. Fakat bir kanalı silmek isterken, sistem hatası yüzünden 2 kanal silindi. YouTube videolarına devam eder miyim? Hiç bilmiyorum. Baştan sona her şey var. MK61 yerine başka alınacak düzgün bir klavye yok. Sizi yanıltmasınlar, o klavyeden bu klavyeye falan.

Video için teşekkürler. MK61 ve K61 arasında kaldım. Şu an biraz düşünüp bir tanesini sipariş vereceğim. Sağ olun hocam.

Video için teşekkürler. MK61 ve K61 arasında kaldım. Şu an biraz düşünüp bir tanesini sipariş vereceğim. Sağ olun hocam.
K61 daha pahalı bir klavye hocam. O fiyat farkına değer mi pek emin değilim. Tercih size kalmış, pek bir fark yok denilebilir. Videomu izlerseniz tam kargoyu, kutu içeriğini, klavyenin yazılımını anlayabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim hocam rica ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı