Gamakay MK61 alınır mı?

MK61 optik switch kullanırken K61 normal switch kullanıyor. Yani K61 alırsanız ileride hotswappable özelliğinden faydalanarak switch değiştirmek istediğinizde önünüzde daha çok alternatif olur. Onun dışında MK61'in göz alıcısı noktası PBT pudding keycap kullanması. Ben bu nedenle MK61'i seçtim.
İzlediğim videolarda MK61 için de switchlerin değiştirilebileceğini görmüştüm sanırım.

Yani MK61'de sadece Gateron kullanılabilirken K61'de farklı switch markaları da kullanılabiliyor mu ?
Mesela Banggood'un arama motoruna ''switch'' yazın. Çıkan switchlerin çoğu optik değil. Optik switch harici MK61'e switch takamazsınız. MK61'de de PBT pudding keycap avantajı var. Ben pek switch değiştirmeyi düşünmediğim için PBT pudding keycapli bir klavye tercih ettim.

Mesela Banggood'un arama motoruna ''switch'' yazın. Çıkan switchlerin çoğu optik değil. Optik switch harici MK61'e switch takamazsınız. MK61'de de PBT pudding keycap avantajı var. Ben pek switch değiştirmeyi düşünmediğim için PBT pudding keycapli bir klavye tercih ettim.
Banggood'da satılan bir kaç optik Gateron switch modeli atabilir misiniz hocam. İstediğim switchler mevcutsa ona göre alayım.

Arkadaşlar bangooddan Gamekay MK61 ön siparişi açılmış durumda beyaz renk olanını alacağım ve hangi Switch'i almalıyım ve gateron optics Switch'ler nasıldır alınır mı aydınlatabilir misiniz beni.

Blue, Red, brown bu 3 Switch içerisinden hangisini almalıyım diğerleri bütçemi zorluyor Red'in tok sesi çok hoşuma gitti aslında (önceki klavyem Blue Switch idi)

Reis klavye eline geçti değil mi? Nasıl? Bende almayı düşünüyorum çok beğendim klavyeyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı