Gamakay MK61 alınır mı?

Bana da aynı şeyi dediler tekrar denemek lazım yarın

Yarın tekrar deneyeceğim bende, klavye çok mu ilgi gördü yoksa stok konusundamı hata yaptılar bilemeyeceğim fakat pek güzel bir durum değil.
Ben de o yüzden tereddütte kaldım biraz o yüzden geri brown döndüm umarım bugün veya yarın gönderirler.

Umarım, hayırlı olsun tekrardan.

Yarın tekrar deneyeceğim bende, klavye çok mu ilgi gördü yoksa stok konusundamı hata yaptılar bilemeyeceğim fakat pek güzel bir durum değil.

Sanırım klavye çok ilgi gördü çünkü o özelliklere göre fiyatı gayet uygun pudding keycapsler olarak PBT double-shot keycaps kullandığı için falan ve optik olduğu için gayet uygun şu an indirimsiz hali 422 TL'den satılıyor bir de vergi ile 510 TL gibi bir fiyata gelir.
Bu klavye bozulmadıkça uzun yıllar kullanırım ben bunu.

Sanırım klavye çok ilgi gördü çünkü o özelliklere göre fiyatı gayet uygun pudding keycapsler olarak PBT double-shot keycaps kullandığı için falan ve optik olduğu için gayet uygun şu an indirimsiz hali 422 TL'den satılıyor bir de vergi ile 510 TL gibi bir fiyata gelir.
Bu klavye bozulmadıkça uzun yıllar kullanırım ben bunu.
Hocam klavye elinize ulaşınca ufak bir inceleme yapabilir misiniz? Ben de siyah renk kahverengi switch olarak almayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı