1367 TL hala GamaKay için çok iyi. Normalde 1700 TL civarı çıkması lazım. Senin bütçen ne kadar ki hocam ona göre benzer bir öneri yapayım.
1000 1100 ama bunun kadar iyi bir şey bulacağımı sanmıyorum fiyatı 2 3 gun sabit kalsa alırım garanti.
1367 TL hala GamaKay için çok iyi. Normalde 1700 TL civarı çıkması lazım. Senin bütçen ne kadar ki hocam ona göre benzer bir öneri yapayım.
Amazon.com.tr1000 1100 ama bunun kadar iyi bir şey bulacağımı sanmıyorum fiyatı 2 3 gun sabit kalsa alırım garanti.
Alınır. @ImDominatingU hocam da kullanıyordu.Merhaba. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Bir de vergi çıkar mı? Yoksa sepete eklenen tutar mı?![]()
69.77AU $ 24% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Amazon.com.tr
Hem siyah olması hem de Gateron Pro yellow seçeneğinin olmasıyla bence bunu alabilirsin. İlla hiç çıkamam 1000 TL'lik bir şey lazım dersen:
Kemove'nin g pro switchleri gamakaydan iyi ama gamakayın pudding keycapleri kemoveden iyi gamakayın kasa kalitesi bir tık daha iyi burda tercih size kalmış.Bu attıgınız iki klavye ve MK61 arasında en iyisi MK61 mi?
Lubed mi? Emin misin ?Kemove o bütçeye alınmaz o bütçe için MK61 çok daha mantıklı olacaktır kasa kalitesi çok daha üst seviye çünkü ayrıca lubed yellow var ve puding keycaps büyük ayrıcalık.
Direk yellow hocam hiç farkı markı araştırma bile.
Gamakay'de yeşil switch yok zaten arkadaş karıştırmış galiba yellow ile.
Sessiz ortamda tüm mekanik klavyeler ses çıkarır. Fakat yellow en az ses seviyelerinden birine sahip.
v2'ler lubed oluyor evet.Lubed mi? Emin misin ?
Optical green'ler kaldırılalı baya oldu ya unutmuşum o derece.Vardı zamanında. Hatta bende karıştırmıştım. Kaldırılmış.
Aliexpresste var gözüküyor banggood'da yoktu çok acayip. D: Stok ile ilgili birşey mi acaba.Optical green'ler kaldırılalı baya oldu ya unutmuşum o derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.