Xbox Game Pass, Diablo 4 indirmesi başlamıyor

Diablo 4 Game Pass'e eklendi. Yükle dediğimde battle.net kurdu Battle net hesabımı bağladım. Battle net ve Xbox hesaplarım bağlı şu anda. Ancak yükle dediğimde yükle butonu saliselik tepkimeye giriyor ancak başka bir şey olmuyor ne yükleme başlıyor ne hata veriyor. Battle Net'de görüntüle dediğimde de Diablo'nun Battle net mağazasını açıyor ve parayla satın almaya yönlendiriyor. Bir arkadaşımda şu an benimle aynı sorunu yaşıyor.

Aynı durum bende de mevcut şuan genel bir sorun olabilir.
 
Arkadaşlar battle.net'e internet sayfasından hesabınıza girin Xbox hesabınızı onaylayın sonra battle.net'in uygulamasından Diablo 4'ü indirin.
 
1711780201170.png


İndirme işi çok sorunlu, sürekli yükselip iniyor, böyle gidecekse birkaç gün sürer.
 
Hevesle çıktığı gece indirip, aynı hevesle bıraktığım oyundur kendisi. Hikaye kısmı bir o kadar güzelken oynanış beni tatmin etmeyi başaramadı. Güçlenme hissiyatı geçmiyor. MMO gibi bölgesel canavarlar level sistemi olmadığı için güç gösterisi yapamıyoruz. Oyun kendince bir zorluk ayarlamış sürekli bunu koruyor. Kombat sistemi de başta çok güzel gelmişti ama Diablo immortal oynadığım için aynı skilleri görünce çabuk sıktı.

Necromencer oynadım. Ve 28 levelde oyunu bıraktım.
 

Geri
Yukarı