Herkese merhaba, soru yukarıda. Daha iyi öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Bütçem kısıtlı 2 sene götürür mü?Hiçbir Gamepower ürününü önermem.
Herkese merhaba, soru yukarıda. Daha iyi öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
Ben aldım 1 sene sonra bozuldu. Alma parana yazık.Bütçem kısıtlı 2 sene götürür mü?
Kullandım sallamıyorum.Şu anki fiyatına değer mi bilmiyorum ama 29 Temmuz 2022'den beri kullanıyorum en ufak sorunla bile karşılaşmadım CS:GO'da ses kasarken çok iyi duyuyorum sesleri klavyesini kesinlikle tavsiye etmem ama kulaklığı güzel memnunum lütfen kullanmadan sallayanları aldırış etmeyin.
Şu an hangi fiyatta ve bulunduğu fiyat bandında alınabilecek kulaklıklar nelerdir? Bir fikrim yok fakat her türlü Game Power ürününü kullanmış biri olarak önermeyeceğim tek donanım kategorisi kulaklıkları hocam. Hele ki Medusa'ya hiç bulaşmayın, doğru ve temiz ses vermiyor.
Şu anki fiyatına değer mi bilmiyorum ama 29 Temmuz 2022'den beri kullanıyorum en ufak sorunla bile karşılaşmadım CS:GO'da ses kasarken çok iyi duyuyorum sesleri klavyesini kesinlikle tavsiye etmem ama kulaklığı güzel memnunum lütfen kullanmadan sallayanları aldırış etmeyin.
4 senedir kullanıyorum iddia edildiği kadar kötu değil ama kalitelide değil. Daha geçenlerde temassızlık yaptı içini açtım düzelttim ömrünün sonuna yaklaşıyor şu an.Bütçem kısıtlı 2 sene götürür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.