Game Power Medusa kulaklık alınır mı?

Şu an hangi fiyatta ve bulunduğu fiyat bandında alınabilecek kulaklıklar nelerdir bir fikrim yok fakat her türlü Game Power ürününü kullanmış biri olarak önermeyeceğim tek donanım kategorisi kulaklıkları hocam. Hele ki Medusa'ya hiç bulaşmayın, doğru ve temiz ses vermiyor.

Herkese merhaba, soru yukarıda. Daha iyi öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Şu anki fiyatına değer mi bilmiyorum ama 29 Temmuz 2022'den beri kullanıyorum en ufak sorunla bile karşılaşmadım CS:GO'da ses kasarken çok iyi duyuyorum sesleri klavyesini kesinlikle tavsiye etmem ama kulaklığı güzel memnunum lütfen kullanmadan sallayanları aldırış etmeyin.

Bütçem kısıtlı 2 sene götürür mü?
Ben aldım 1 sene sonra bozuldu. Alma parana yazık.

Şu anki fiyatına değer mi bilmiyorum ama 29 Temmuz 2022'den beri kullanıyorum en ufak sorunla bile karşılaşmadım CS:GO'da ses kasarken çok iyi duyuyorum sesleri klavyesini kesinlikle tavsiye etmem ama kulaklığı güzel memnunum lütfen kullanmadan sallayanları aldırış etmeyin.
Kullandım sallamıyorum.

Şu an hangi fiyatta ve bulunduğu fiyat bandında alınabilecek kulaklıklar nelerdir? Bir fikrim yok fakat her türlü Game Power ürününü kullanmış biri olarak önermeyeceğim tek donanım kategorisi kulaklıkları hocam. Hele ki Medusa'ya hiç bulaşmayın, doğru ve temiz ses vermiyor.

CS:GO'da süprem biri olarak yanlış duyduğumu düşünmüyorum sesleri gayet de iyi kasıyorum sesleride siz netden dolayı doğru vermiyor dediniz anlamadım.

Çok garip hocam. Bende kulaklık-mouse-klavye-PSU-monitör-sıvı soğutma bütün ürünlerini kullandım. Hatta hâlâ daha çok uzun süredir kullandığım ürünleri var fakat kulaklıkları gerçekten çok kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı