GameGaraj Slayer 4 alınır mı?

Bende var 3 aydır kullanıyorum slayer 4 4070 14700hx 32gb 1tbssd gayet güzel fan ayarlarını yüksek performansta kullanırsanız en ağır oyunlarda 85i geçmiyo işlemci ortalama 78 82 arasında geziyo fan sesi yüksek ama normal oda
Teşekkür ederim. Değerler gayet makul duruyor.4060 lı modeli almayı düşünüyorum.

48K ya i7 14700HX, RTX 4060, 32GB Ram, QHD+ ekran versiyonu sipariş verdim bekliyorum. Sanırım bu fiyata bu dolulukta laptop bulmak zor olurdu. Geldiğinde bilgilendirme geçebilirim.

48K ya i7 14700HX, RTX 4060, 32 GB RAM, QHD+ ekran versiyonu sipariş verdim bekliyorum. Sanırım bu fiyata bu dolulukta laptop bulmak zor olurdu. Geldiğinde bilgilendirme geçebilirim.

52,6K 'ya GameGaraj Slayer4 7-4060 C4 i7-14700HX 64 GB 2 TB SSD RTX 4060 16" FreeDOS QHD Dizüstü bilgisayar​

bende bunu almayı düşünüyorum. Acaba aldığınız cihaz elinize ulaştı mı? Memnun musunuz? Bir sorun sıkıntı yaşadınız mı?​

52,6K 'ya GameGaraj Slayer4 7-4060 C4 i7-14700HX 64 GB 2 TB SSD RTX 4060 16" FreeDOS QHD Dizüstü bilgisayar​

bende bunu almayı düşünüyorum. Acaba aldığınız cihaz elinize ulaştı mı? Memnun musunuz? Bir sorun sıkıntı yaşadınız mı?​

Merhaba. Şu an N11 üzerinde hala 48.850 TL. PC kargodan bugün Türkiyedeki evime geldi ancak ben Kıbrısta yaşadığım için önümüzdeki hafta elime ulaşacak. Elime ulaştığında inceleme yapıp tüm soruları yanıtlayabilirim.

Aşağıdaki konumda inceleme yazdım, size yardımcı olabilir.

Merhaba. Şu an N11 üzerinde hala 48.850 TL. PC kargodan bugün Türkiyedeki evime geldi ancak ben Kıbrısta yaşadığım için önümüzdeki hafta elime ulaşacak. Elime ulaştığında inceleme yapıp tüm soruları yanıtlayabilirim.
Selamlar, genel itibariyle nasıl memnun musunuz? Ev-iş için birebir aynı modeli abim için bakıyorum.

Selamlar, genel itibariyle nasıl memnun musunuz? Ev-iş için birebir aynı modeli abim için bakıyorum.
Merhaba. Laptop elime ulaştı. Temiz Win11 Home kurulumunu yapıp kullanmaya başladım ve şunu söyleylemeliyim ki iyiki bu bilgisayarı almışım. Çok ağır değil ama sürekli taşınır mı bilmem, fanları çok gürültülü değil, ekranı harika ötesi, hoperlörleri güzel, dokunması hissiyatı güzel, gerçekten her yönüyle çok iyi bir laptop. Güçlü işlemcisi ve ekran kartı ile her türlü işlem yapabilir, üstüne birde 3ms QHD+ 240Hz ekranın tadını çıkartabilirsiniz. CS2 de kendi ayarlarımda 280 FPS ortalama alıyorum, ekranın her Hz değerini kullanabiliyorum. Ayrıca normal işlemlerde de taleplerinize anında cevap verebiliyor. Ben gönül rahatlığı ile önerebilirim.

Benim aldığım 64 GB RAM olan modeldi. CPU-Z üzerinden kontrol ettim içinde 2400MHz RAM ile geldi. Arayıp sordum kullandığımız RAM bu dedi. Kendi sitelerinde hangi RAM'i seçerseniz seçin MHz olarak belirtiyorlar ama o değerler MT/s olarak. Eğer bir RAM MT/s olarak belirtiliyorsa kaç MHz olduğunu bulmak için 2'ye bölün. Ve evet gerçekten kafa ütülüyor bu arada cihaz. Standla altını yükselterek kullandım.
Hayır ya çift kanal olduğu için 2400 yazıyor. Mesela benim Ramlerim 3200 MHz ama CPU-Z de 1600 yazıyor çünkü çift kanal. Onun ayrı bir olayı vardı. Okuyanlar bilgilensin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı