GameNote MS1021W Kablosuz RGB Oyun Faresi İncelemesi

• Konuyu başlatan yika38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 7.770
Hâlâ kullanıyorum ve memnunum.

Hocam, mouse oyun için uygun mudur acaba? Valorant, R6S gibi rekabetçi oyunlar oynadığım için kablosuz mouse arıyordum ve hem ucuz hem de sensörü fena sayılmayacak şekilde bu mouse ile karşılaştım. Kullandığınız için görüşünüzü ve yardımınızı isterim.

@slyavix rekabetçi oyunlarda fazla takılan birisi değilim ama bu tür oyunlarda beni memnun etti açıkçası. Tabii, herkesin beklentisi farklı olabilir, deneyip görmek lazım.

@slyavix rekabetçi oyunlarda fazla takılan birisi değilim ama bu tür oyunlarda beni memnun etti açıkçası. Tabii, herkesin beklentisi farklı olabilir, deneyip görmek lazım.
Biraz geç cevap verdim hocam kusura bakmayın öncelikle. Benim için en önemli olan şey hızlı döndürmelerde takılma yapıyor mu ve tekerlek sorunu var mı? Bu ikisini önemli benim için.

Merhaba. Bu mouse'u yeni aldım. Sol ve sağ tıklarda boşluk var. Sende de var mı bu sorun yoksa bana gelen mi hatalı üretim acaba? @yika38

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…