GameNote MS1021W Kablosuz RGB Oyun Faresi İncelemesi

• Konuyu başlatan yika38
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 7.779
Cevabınız için teşekkürler. Bende sipariş verdim gelince bakacağız inşallah.

Ben de kullanıyorum memnunum fakat son birkaç gündür bağlantıda kopmalar oluyor fareyi kapat aç yapınca düzeliyor. Yeni kulaklığımı kullanmaya başladığımdandır oluyor bu.2.4 GHz bağlantıları çakışıyor galiba. Onun dışında sıkıntısı yok.

Çakıştığı için olabilir doğru. Eğer bağlantı portları yakın ise uzaklaştırmak belki faydalı olabilir. Cevabın için teşekkür ederim.

birşey sorabilir miyim? Şimdi bende şöyle bir sorun var mouse'un tekerleği boşa döndüğü için kullanmıyordum arada hatta yeni mouse falan aldım çünkü dayanılmaz haldeydi bu durum. Sizin aldığınız zamanlarda almıştım yine işte. Ben bu mouseu kablo sorunu yüzünden tamir edip tekrardan kullanmak istiyorum fakat kablosuzu çalıştıramadım. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Dongle'da mı sorun vardır sizce yoksa mouseda mı? (diğer türlü kablolu çalışıyor fakat kablosuzu hiçbir şekilde çalıştıramadım çözüm de bulamadım internette)

@BilalEfeBE hayır, böyle bir sorun yaşamadım.

Fare kablosuz hiç mi çalışmıyor? Mesela fareyi "on" pozisyonuna getirdiğinizde ışıklar 1 saniye gelip gidiyor mu, hiç mi gelmiyor, yoksa başka şekilde mi tepki veriyor?

İlk durumdaki gibiyse dongle'da, 2. durumdaki gibiyse farenin kendisinde sorun olması daha olası gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…