Gamepad önerisi

Killua4

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Kablosuz bir gamepad almayı düşünüyorum. 8bit 2C gibi ürünlere baktım. Kafam karıştı, yardımcı olabilir misiniz? Wraith üzerinde de birçok seçenek mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Xbox 9. nesil düşünüyordum ama çok sorunu varmış galiba. Apex oynuyorum FPS olarak ek olarak RDR2 - FIFA - GTA gibi oyunlarda kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.

Selamlar. Kablosuz bir gamepad almayı düşünüyorum. 8bit 2C gibi ürünlere baktım. Kafam karıştı, yardımcı olabilir misiniz? Wraith üzerinde de birçok seçenek mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Xbox 9. nesil düşünüyordum ama çok sorunu varmış galiba. Apex oynuyorum FPS olarak ek olarak RDR2 - FIFA - GTA gibi oyunlarda kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.

Xbox Wireless Controller 9. nesil kullanıyorum 2 yıldır, hiçbir sorunla karşılaşmadım titreşimi falan gayet iyi.

Bunu al bidaha gamepad almana gerek olmasın. Piyasanın en iyilerinden.

Xbox 9. nesil şu dönem alınmaz. Gamepad koleksiyoneri olan biri olarak söylüyorum.

Bunu al bir daha gamepad almana gerek olmasın. Piyasanın en iyilerinden.

Xbox 9. nesil şu dönem alınmaz. Gamepad koleksiyoneri olan biri olarak söylüyorum.

Onu alacağına daha F/P Monster Pusat Clutch daha mantıklı.

Onu alacağına daha F/P Monster Pusat Clutch daha mantıklı.
Pusat Clutch'ı hediye gelse vereceğim tepki. Elimi bile sürmem o gamepad'e öyle kötü bir kol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pusat Clutch'ı hediye gelse vereceğim tepki. Elimi bile sürmem o gamepad'e öyle kötü bir kol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster’ın herhangi bir ürününü görünce ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı