creative01
Hectopat
Daha fazla
Geri alıyolar zaten orasında sıkıntı yok ama Outlet'e düşüyor üründe sorun varsa ve tamir edilebiliyorsa. Gene Outlet'de yay sorunlu ürün olması üstüne de birkaç kişiden tetikleri ile alakalı sıkıntı var diye duymam benim almamam için yeterli. Kargo masrafı da ödüyorsun bir de Wraith üzerinden alırken 500TL fark ile ben kendini daha ispatlamış bir markanın daha kaliteli ürününü alırım veya daha ucuz yollu ürünlere bakarım. Fantech shooter 3 için kötü yorum yok mesela 1600TL verip shooter 3 alırım EOS Pro almak yerine.
Bir de üründe sıkıntı olsa Gizala'nın garanti hizmeti kusura bakılmasın Wraith'den 10 kat daha kalitelidir.
Arkadaşım burada 300TL'lik gamepad önerisi istememiş arkadaş. Oynadığı oyunları bahsetmiş fiyat skalası belli almak istediği ürün kalitesi ve kullanım amacı belli dalga geçer gibi öneri yapıyorsun. Andrew Tate'e Bugatti de ne ya al bir tane Tofaş ikisi de 4 teker demek gibi bir şey senin dediğin kusura bakma ama ben öneri isterken konuya böyle mesaj atsan hakaret sayarım.
O zaman bütçe belirtseymiş. Örnek vermek gerekirse güncel bir oyun için son sistem bir bilgisayar gerekmiyor. İyi bir hesaplamaya dandik bilgisayarla bile güncel oyunlar oynana biliyor.