Gamepad önerisi

Bunu al bidaha gamepad almana gerek olmasın. Piyasanın en iyilerinden.

Xbox 9. nesil şu dönem alınmaz. Gamepad koleksiyoneri olan biri olarak söylüyorum.
Siyahı yokmuş... Beyaz tercih etmiyorum hocam çok fazla ürünlerimde.

Monster’ın herhangi bir ürününü görünce ben.
Monster... çok çektirdi abime laptop konusunda :D

Selamlar. Kablosuz bir gamepad almayı düşünüyorum. 8bit 2C gibi ürünlere baktım. Kafam karıştı, yardımcı olabilir misiniz? Wraith üzerinde de birçok seçenek mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Xbox 9. nesil düşünüyordum ama çok sorunu varmış galiba. Apex oynuyorum FPS olarak ek olarak RDR2 - FIFA - GTA gibi oyunlarda kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.

Bütçeniz nedir? Ultimate C2 alınır bir model.
Ama belki bütçeniz içerisinde daha iyisi bulunabilir.
Ayrıca Monster'dan uzak durun.

4k ya kadar çıkabilirim hocam uzun ömürlü ve kaliteli bir şey için.

İlk önerim gamesir olur o daha kaliteli ama illa beyaz almam diyorsanız buna bakın.

Bu arada beyaz olması sorun olmaz gamesir ürünlerinin kaplaması kalitelidir. Öyle leke veya boya atması yapmaz kolay kolay.

Bu yeterli olacktır diye düşünüyorum.

Şu parayı verip sadece Bluetooth bağlanan bir kol almak kadar saçmalık bir şey olamaz.

Şu parayı verip sadece Bluetooth bağlanan bir kol almak kadar saçmalık bir şey olamaz.

Bir saniye modeller karışmış.

Bütçe işi. Sınır yoksa kesinlikle DualSense.

DualSense'de alınmaz.

Bir saniye modeller karışmış.

Bu da iyi bir kol değil. Tetiklerinde ölü bölge var. 600TL farka piyasanın en iyileri ile yarışan bir kol var. EOS Pro tüm özellikleri eklemeye çalışan ama hiçbirini iyi seviyede yapamayan bir kol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı