Gamepad önerisi

Siyahı var.

Tutucu bilmiyorum hocam. Neyi kastediyorsunuz fotosu var mo? Link veya?

Siyahın incelemesini yapmadı isen detaylı fotoğraf atabilir misin? Setupumda ekipmanlar beyaz ama bunun beyazı pek iyi durmuyor.

Siyahın incelemesini yapmadı isen detaylı fotoğraf atabilir misin? Setupumda ekipmanlar beyaz ama bunun beyazı pek iyi durmuyor.
Hocam ne yazık ki evden çok uzağım ve gamepad evde. Birkaç günde evde olmayacağım gibi duruyor. Youtube videolarına bir bak istersen. Benim sistem simsiyah diye siyah aldım ama beyazı da fena değil bence.

Gibi.

Hocam ne yazık ki evden çok uzağım ve gamepad evde. Birkaç günde evde olmayacağım gibi duruyor. YouTube videolarına bir bak istersen. Benim sistem simsiyah diye siyah aldım ama beyazı da fena değil bence.

Siyah YouTube'da hiç görmedim. Hepsi beyaz.

Dosya Ekleri

• 500x500.jpeg
    500x500.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
Hocam yurt dışı limiti 30 euro buna kargoda dahil ona göre hesap yapın.

Ayrıca Ultimate 2C içinizde kaldıysa onu alın bence zaten ikisi arasında çok fark yok sonra içinizde kalır pişman olursunuz.

2C'de renk icimde kaldi yalnızca. Ama G1 Pro alirsam bedava IEM kulaklık ve keycap geliyor. Kararsizim.

2C'de renk icimde kaldi yalnızca. Ama G1 Pro alirsam bedava IEM kulaklık ve keycap geliyor. Kararsizim.

Kulaklık iyimiki?

Ben olsam 2C alırdım çünkü sonra içinizde kalırsa pişman olacaksınız iş işten geçecek ayrıca Türkiye garantili Amazon'dan aldığınız için bir sorunda iade edersiniz.

Bu ikisi. Bilgin varsa.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-01 saat 01.24.48_b8108b88.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-01 saat 01.24.48_b8108b88.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Görsel 2025-04-01 saat 01.24.48_f924388b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-01 saat 01.24.48_f924388b.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 34
Sanirim 8BitDo alacagim. Goruntu olarak hosuma gitti. Adaptorude guzel duruyor.
G1 Pro almadigima uzulur muyum acaba? Tam olarak ne farklari var anlasilacak? Donanim olarak ne kadar fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda G1 Pro'nun pek iyi olmadigini soylemis.

Sanirim 8BitDo alacagim. Goruntu olarak hosuma gitti. Adaptorude guzel duruyor.
G1 Pro almadigima uzulur muyum acaba? Tam olarak ne farklari var anlasilacak? Donanim olarak ne kadar fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda G1 Pro'nun pek iyi olmadigini soylemis.

Hocam video benim videom 😁 aslında tmr joystickler ve triggerlar bu fiyat bandı için iyi ve gayet hassaslar, kalan özellikleri tam olarak fiyat bandından yani 1600 liralık bir gamepaddan ne beklerseniz onu veriyor. Mesela dediğim gibi 8 yönlü bir dpad var ve çaprazlara basmak çok kolay dövüş oyunları veya menülerde gezinirken acayip kolaylık sağlıyor. Lakin bi 2500 lira üstü gamepad kalitesinde değil o civardaki gamepadlerin tamamı bu kalitede. Veya butonların basması sert ve bence ele güzel geliyor lakin membran butonlar kullanılmış ve malzeme kalitesini içini açıp bakamadığımdan ötürü ne kadar iyidir bilmiyorum bu yüzden ömrü hakkında tam bir yorum yapamadım(elimdeki gamesir nova lite'ın 1 senelik kullanımdan sonra a tuşu yumuşadı mesela) bumper tuşları da ortalama ama favorim değil kesinlikle daha iyi olmasını beklemiştim. Ama bu fiyat bandında üzmez dediğim gibi tam fiyatının kolu

Aynı zamanda gecikme süreleri, circularity, deadzone gayet güzel ben bu performansı o kısımlarda beklemiyordum gayet güzeller

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı