Gamepazarı'ndaki 10 TL'ye Cyberpunk güvenilir mi?

Ortak hesap bunlar Save'in kaybolmaz bilgisayarına kaydedersin.
Yani sizce akıla mantığa sığıyor mu? 10 TL'ye satsa bu site nasıl bir kâr elde edecekler? 280 TL nerede, 10 TL nerede. Plati sitesi tarzında siteler bunlar, çalıntı hesapları 30 kişiye satıyorlar.
Muhakkak çalıntı da vardır; ama çoğu hesapta tek oyun olarak satıyorlar, 100 kişiye satsa zaten iyi kâr ediyor.
Plati'den aldığı hesapları satanlar da var, arada Steam Guard açıp kapatıyorlar, istediğinizde giremiyorsunuz. Uğraşmaya değmez.

Birkac ay bile oynasam benim için kârli 10₺'ye orijinal ayrica torrentle de ugrasmis olmuyorsun.
Calinti hesap da olsa yapacak bir şey yok. Türkiye'deki ekonomik durumu biliyoruz, bir oyuna 250₺ verecek insan cok sayilidir.
Benim aklima takilan Save dosyasıydı.

Ben aldım bitirdim oyunu 63 saati geçtim ama tavsiye etmem. İmkanınız varsa kendi Steam hesabına alınız. Save dosyası kaydedilen oyunlarda onun yedeğini alın sorun çıkmaz.

Birkac ay bile oynasam benim için kârli 10₺'ye orijinal ayrica torrentle de ugrasmis olmuyorsun.
Calinti hesap da olsa yapacak bir şey yok. Türkiye'deki ekonomik durumu biliyoruz, bir oyuna 250₺ verecek insan cok sayilidir.
Benim aklima takilan Save dosyasıydı.

Aldığın hesabı sen de sat kendi hesabına bir tane daha al.

Dosya Ekleri

• images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 41
Ben aldım bitirdim oyunu 63 saati geçtim ama tavsiye etmem. İmkanınız varsa kendi Steam hesabına alınız. Save dosyası kaydedilen oyunlarda onun yedeğini alın sorun çıkmaz.

Satin almissiniz ama neden tavsiye etmiyorsunuz hocam?
Imkani olan birisi zaten boyle bir konu acmaz bence.

Gamepazarı sitesinden yaklaşık 5-6 oyun satın aldım.
Bunlardan birisi de Cyberpunk 2077.
Birisini 3-4 ay önce Kasım ayında satın aldım ve oyun çıktıktan kısa bir süre önce şifresi değiştirildi, satıcıya mesaj attım cevap vermedi canlı destek bakiyemi iade etti. *Parayı alamıyorsunuz site bakiyesine iade ediyor.*
10 TL'ye başka bir mağazadan aldım ve 2 gün oynadım onun da şifresi değişti.
Bu arada hesaplara 5-10 kişi giriyor. Ondan çevrimdışı oynamanızı istiyorlar.
İsterseniz oyunu yükleyip başka bir yere atıp .exe den çalıştırabilirsiniz böyle de oluyor diye duydum.

Gamepazarı sitesinden yaklaşık 5-6 oyun satın aldım.
Bunlardan birisi de Cyberpunk 2077.
Birisini 3-4 ay önce Kasım ayında satın aldım ve oyun çıktıktan kısa bir süre önce şifresi değiştirildi, satıcıya mesaj attım cevap vermedi canlı destek bakiyemi iade etti. *Parayı alamıyorsunuz site bakiyesine iade ediyor.*
10 TL'ye başka bir mağazadan aldım ve 2 gün oynadım onun da şifresi değişti.
Bu arada hesaplara 5-10 kişi giriyor. Ondan çevrimdışı oynamanızı istiyorlar.
İsterseniz oyunu yükleyip başka bir yere atıp .exe den çalıştırabilirsiniz böyle de oluyor diye duydum.
Bu mantık direkt crack oynayın ama içinizi rahat ettirmek için steam'den indirin gibiymiş :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı