SenseiiHaasan
Decapat
Daha önceden konu açılmış ama güzel bir cevap bulamadım. Üst kısımları kıvrıldı. Nasıl düzeltirim? mouse padim
Hocam sizi kaç kişi eksilemiş.☺Benim mouse pad duzde ondan.
Hocam, sizi kaç kişi eksilemiş? ☺
Ütü kullanmamış derken ben bir kere hayatımda kendi kıyafetlerimi hep kendim ütüledim ve 2. olarak böyle bir şeyin sonucunu tahmin etmek için ütü kullanmamaya gerek yok.Yorum yazan hiç kimse utu kullanmamis sanirim. Bir de mouse pad dedigin, benim bildigim, uzerinde kumas benzeri bir materyal olur, altinda kaydirmaz hiçbir şey de olmaz.
Yorum yazan hiç kimse utu kullanmamis sanirim. Bir de mouse pad dedigin, benim bildigim, uzerinde kumas benzeri bir materyal olur, altinda kaydirmaz hiçbir şey de olmaz.
Ütü kullanmamış derken ben bir kere hayatımda kendi kıyafetlerimi hep kendim ütüledim ve 2. olarak böyle bir şeyin sonucunu tahmin etmek için ütü kullanmamaya gerek yok.
Boşver kafa yorma böyle şeylere güzel kardeşim sen.Utuden evmi yanar gomlek utulemediniz hiç herhalde gomlek utuler gibi utuliyecek hemen eriyecek yanacak bir materyal mi sanki mouse pad.
Mousepadin kumaşı naylon içeriyor ütüyü değdirirsen ya yanar ya da yapışır. 20 kişiden eksi yemişsiniz.
Mousepadin kumaşı naylon içeriyor ütüyü değdirirsen ya yanar ya da yapışır. 20 kişiden eksi yemişsiniz.
Keşke random atabilsek...Denicem insanlik için bunu.
Bir kisiyi daha Gamepower'dan kurtaracaktim olmadi neyse.
Kitap gibi bir şeyin altına koy, ağırlığı yavaş yavaş artır biraz zaman geçsin düzelir. Yavaş düzelir ama kafan rahat olur.
ürün şu kıvrılma dışında gayet iyi bu aradaDenicem insanlik için bunu.
Bir kisiyi daha Gamepower'dan kurtaracaktim olmadi neyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.