GamePower GPR24C1MS144 vs. Viewsonic VX2458-C-MHD

Selamlar. Monitör almak istiyorum ve mağazaları araştırdığımda istediğim özelliklere sahip ve bütçeme uygun 2 monitör bulabildim.

Gamepower.

ViewSonic.

Biliyorum, Gamepower forumda sevilen bir marka değil. Fason ürünlere marka bastırdığını iddia eden çok insan var. Ama kullanan insanların geri dönüşlerine baktığımda hepsi çok memnun kaldığını ifade ediyorlar. Yakın çevremde de kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyor. Öbür yandan ViewSonic'in daha kaliteli olduğunu biliyorum ama ölü piksel sorunu yaşayan çok insan varmış. Yani kafam oldukça karışık. Sizce hangisini almalıyım?

Bu monitörler dışında öneriniz varsa istediğim özellikler şu şekilde: 24 inç, 1 ms, 144 Hz, Curved.

MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bence Curved almayin pismayin yolladigimi alin ben aldim sorunsuz kullaniyorum
 
Viewsonic'in o modeli de çok iyi değil bu arada.

Ölü pikseller ve şikayetler daha sık görülür. Kötü değil ama iyi de değil. Neden bu kadar övülmüş anlamadım.

Bunu öneririm;

Tasarımı, renk gamutları, renk derinliği, parlaklığı vs. neredeyse her şeyi daha iyi.
 
Selamlar. Monitör almak istiyorum ve mağazaları araştırdığımda istediğim özelliklere sahip ve bütçeme uygun 2 monitör bulabildim.

Gamepower

Viewsonic


Biliyorum, GamePower forumda sevilen bir marka değil. Fason ürünlere marka bastırdığını iddia eden çok insan var. Ama kullanan insanların geri dönüşlerine baktığımda hepsi çok memnun kaldığını ifade ediyorlar. Yakın çevremde de kullanan arkadaşlarım tavsiye ediyor. Öbür yandan Viewsonic'in daha kaliteli olduğunu biliyorum ama ölü piksel sorunu yaşayan çok insan varmış. Yani kafam oldukça karışık. Sizce hangisini almalıyım?

Bu monitörler dışında öneriniz varsa istediğim özellikler şu şekilde: 24 inç, 1 ms, 144 Hz, Curved.
VX2458 o dediğin monitör çöp alma.
 
Yazan arkadaşlar bir yandan bilgili bir yandan bilgisiz. Tamam GamePower kötü ama bu Viewsonic monitör de kötü
 
VP249QGR de alınabilir. 1550TL civarı IPS panel ama Curved değil. Ayakları da 700TL'lik monitör gibi duruyor. Önemli olan işlevi derseniz çok iyi monitör. Hatta duvar aparatı alırsanız şahane de olabilir.
İlla Curved istiyorsanız da MSI G24C4'de bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı