Gamepower, James Donkey, Rampage pişmanlığı

2 Yıldır Gamepower ürünleri kullanmaktayım monitor ve klavye olarak anormal derecede memnunum, Gamepower 144Hz 1 ms monitor kullanıyorum ve Gamepower Warlock blueswitch kullanıyorum, herhangi bir problemlerini görmedim dikkatli kullanan birisi de değilim özellikle klavye olarak şiddetli şekilde çok defa vurmuşumdur sinirden ama hala bir tık demiş değil, monitörüm keza herhangi bir hatalı pixel veya farklı bir durum göstermedi gayet memnunum, herhalde şansa bağlı bir durum.
 
Çok tartışılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Paran yoksa dandik markalara yönelirsin, mecbursun zaten. Paran varsa gider kralını alırsın. Ama parası olmasına rağmen Gamepower, Rampage, JD gibi ürünleri " aynı özellikler daha ucuza var bunda qnq 300 500 liralık şeyleri alan salaktır" diyerek alan insanlar aldıkları ürünlerin sorunlarıyla boğuşup dursunlar boşverin. Dediğim gibi asıl kıstas para ve ihtiyaçtan geçiyor.

Kısacası fazla takmaya gerek yok bu kıyaslamalar uzun zamandır yapılıyor. Bir faydası olduğunu sanmıyorum. Örneğin Gamepower markanın yan sanayi olduğunu bile bile bi mouse'unu tercih etmek zorunda kaldım maddi sorunlar yüzünden. Hala kullanıyorum bir sorunu yok, bu Gamepower'ın kaliteli olduğunu mu gösterir tabiki hayır. Daha geçen gün arkadaşım PC toplarken Gamepower PSU koymuş değiştirmesini önerdim. Tek olay maddiyat dediğim gibi fazla takmayın yani.
 
Bir tek benimmi elimde patlamıyor bu markalar? Aldığım her ürünlerini en kısa 3 yıl kulandım

Geç olsa bile durumun farkına varmışınız.
Bazı kişiler Çin'li firmalardan alıp marka başlıklarına ya inanmıyorlar ya da inanmak istemiyorlar.
Zaten. Paran varsa gider kralını alırsın. Ama parası ol

Çok tartışılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum. Paran yoksa dandik markalara yönelirsin, mecbursun zaten. Paran varsa gider kralını alırsın. Ama parası olmasına rağmen Gamepower, Rampage, JD gibi ürünleri " aynı özellikler daha ucuza var bunda QNQ 300 500 liralık şeyleri alan salaktır" diyerek alan insanlar aldıkları ürünlerin sorunlarıyla boğuşup dursunlar boş verin. Dediğim gibi asıl kıstas para ve ihtiyaçtan geçiyor.

Kısacası fazla takmaya gerek yok bu kıyaslamalar uzun zamandır yapılıyor. Bir faydası olduğunu sanmıyorum. Örneğin Gamepower markanın yan sanayi olduğunu bile bile bir Mouse'unu tercih etmek zorunda kaldım maddi sorunlar yüzünden. Hala kullanıyorum bir sorunu yok, bu Gamepower'ın kaliteli olduğunu mu gösterir tabii ki hayır. Daha geçen gün arkadaşım PC toplarken Gamepower PSU koymuş değiştirmesini önerdim. Tek olay maddiyat dediğim gibi fazla takmayın yani.

Aynen öyle yani admaın kulaklığa 150 200 TL bütçe ayırmış alabileceği en iyi markalar bunlar en azından servis destekleri var
 
Yakın zamanda SSD alacaktım. James Donkey marka SSD almayı düşünüyordum. Bu yazıyı iyi geldi :)

Al rahat rahat kulan bence ama diğer markalar kadar yüksek performans beklemiyorsan ben ne alacağımı biliyordum param da azdı mecbur aldım ve kulanıyorum
@hayatiakinuner bu konu açıldığı zaman indirimde 250 liraya Corsair'in HS50 modeli geliyordu, sen hesap et.

Yani :D ben aldığım dönem için yorumumu yaptım her ürünü kesinlikle kaliteli değil ama doğru ürünü bulursanız uzun süre kulanabiliyorsunz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı