GamePower, James Donkey vb. Markalar Neden Kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Şahin Başaran ben bir şey gösteremezsem bile Türkçe hocaları en azından soru eklerinin ayrı yazıldığını, özel isimlerin büyük yazıldığını gibi hataları gösterirler.
10 yıl garanti verilen ürünlere sahip markalar var. Güç kaynaklarının sertifikaları doğru mu sizce? 12V kanalı nedir biliyorsunuz değil mi? İşte kanaldan verilen güç istikrarlı mı? Hadron öneririm, o marka biraz daha az ücret sunsa bile iş görür sizin için :D

Gamepower markası evet üst düzey kalitede bir marka olmayabilir ama bahsedildiği kadar da kötü bir marka değildir. Alınıp kullanılabilir olduğunu düşünüyorum deneyimlediğim kadarıyla.

Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.Mevlana
Cahil değilim kardeş kimseye de böyle atıp tutamazsınız.
Bu söylenilen markaların kaç tane ürününü kullandınız? Sanırım yaşınız küçük ve bütçeniz uygun olduğu için bu markalardan kulaklık veya başka şeyler kullandınız. Sizin şansınıza aldığınız üründe uzun vadede problem olmamış olabilir. Bu söylediğin markalar bomboş kalitesi olmayan malzemeler. Savunmanızın nedeni nedir?
Çok ürünlerini kullandım bunu da kanıtlarım. Savunmamın nedeni yanlış bilgilendirmeden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi gördüğümü sanırdım ta ki Everest, Frisby, JD, Gamepower gibi dandik markaları savunanı görene kadar. Belirli kurallar ve saygınlık çerçevesinde bu markalar hakkında fikirlerinizi sunabilirsiniz, bu şekilde değil. Birisi bu markaları savunuyor olsa bile cahil deme hakkına sahip olmazsınız. Herkes kendi ektiğini biçer. Kendi parası, kendi seçimi.

Discord gelin rahat rahat konuşalım. Buradaki modlar beni komik sebeplerden banlıyorlar.

Kurduğun 2 cümlenin 1 tanesinde yazım yanlışı varken bir de haklıymış gibi bizlere bunu demen..

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı