Gamepower Medusa 7.1 vs James Donkey 711

omertepe

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem en fazla 200 TL ve bu iki kulaklık arasında gidip geliyorum. Daha doğrusu Gamepower sipariş verdim ama önceki açtığım konuda belirttiğim gibi Hepsiburada 10 gündür hâlâ kargoya vermedi. Yani bunu iptal edip James Donkey de dönebilirim. Sizce hangisi daha iyidir? YouTube'da James Donkey hakkında bilgi yok yeni çıktığı için. Ya da tavsiye edebileceğiniz başka 7.1 kulaklık varsa bu bütçe içinde fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkisinide önermem.Çinde üretip marka basıp satıyorlar.Daha kaliteli ve bilindik markalara yönelin.
Arkadaş bütçesinin "en fazla" 200₺ olduğunu belirtmiş ve senin yazdığın yoruma bak. Kaliteli markalar en az 350₺ den başlıyor, belirttiği fiyata göre hangisi daha iyi diye sormuş bunun hakkında bir cevap yazman daha doğru olur.

Ömer, dostum ben Medusa 7.1 kullanıyorum ve gayet memnunum müzik için olsun, oyun için olsun çok iyi ses veriyor. O kadar fazla ses veriyor ki bazen müzikleri son ses açıp hoparlör gibi bile kullanıyorum :LOL:. Fakat Audio App'inde 7.1 ayarını açtığımda ses tam ortalanmıyor, sağ tarafa daha fazla ses geliyor ama çok az miktarda. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Gaming kulaklık yerine şöyle bir şey düşünmez misiniz? En azından arkasında duran bir marka var.
JBL T450 Kulaküstü Kulaklık CT OE Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Hiç düşünmemiştim bu tarz bişey. Daha doğrusu araştırırken hiç denk gelmedim sanırsam uzun kullanımda pek rahat olmaz bu tarz kulaklıklar. Yada arada bir fark yoktur o konuda bilgim yok. Ama günümüzde gaming kavramı oyun oynayan ve fazla bütçe ayıramayan insanları soyan bir hâl aldı. O yüzden dediğin mantıklı düşünebilirim bunu.

Hiç düşünmemiştim bu tarz bişey. Daha doğrusu araştırırken hiç denk gelmedim sanırsam uzun kullanımda pek rahat olmaz bu tarz kulaklıklar. Yada arada bir fark yoktur o konuda bilgim yok. Ama günümüzde gaming kavramı oyun oynayan ve fazla bütçe ayıramayan insanları soyan bir hâl aldı. O yüzden dediğin mantıklı düşünebilirim bunu.
Tam aksine. Daha rahat olur. Daha hafif ve portatif çünkü. Ses kalitesi konusunda JBL markası piyasadaki en iyilerden. O hantal kaba kulaklıklar ne kadar konfor sağlayacak ki. Ama şunu söyleyeyim bunla rahat ses kasabilirmisiniz bilmem. Ses yalıtımı konusunda oyuncu kulaklıklarından alt seviyede kalıyor.
İlla gaming isterim derseniz bu var.
Rampage Sn-Rw4 Usb 7.1 Oyuncu Siyah Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı
Ama arkadaşların dediği gibi ne kadar götürür bilemem. Birkaç kez kullandım rahat cihaz.

Tam aksine. Daha rahat olur. Daha hafif ve portatif çünkü. Ses kalitesi konusunda JBL markası piyasadaki en iyilerden. O hantal kaba kulaklıklar ne kadar konfor sağlayacak ki. Ama şunu söyleyeyim bunla rahat ses kasabilirmisiniz bilmem. Ses yalıtımı konusunda oyuncu kulaklıklarından alt seviyede kalıyor.
İlla gaming isterim derseniz bu var.
Rampage Sn-Rw4 Usb 7.1 Oyuncu Siyah Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı
Ama arkadaşların dediği gibi ne kadar götürür bilemem. Birkaç kez kullandım rahat cihaz.
O konuda zaten çok tereddüte düştüm o yüzden Gamepower dan da soğudum bugün. Geldiği gibi iade edip ikinci el daha kaliteli bişey almak istiyorum.

İkinci el Logitech G633 buldum kabloları yok sadece herhangi bir deforme de yok 250 TL ye satıyor uygun mudur sence.

O konuda zaten çok tereddüte düştüm o yüzden Gamepower dan da soğudum bugün. Geldiği gibi iade edip ikinci el daha kaliteli bişey almak istiyorum.

İkinci el Logitech G633 buldum kabloları yok sadece herhangi bir deforme de yok 250 TL ye satıyor uygun mudur sence.
Aman diyeyim 2.el kulaklık almayın. Hastalık olur bir şey olur. Başkasının lensini takar mıydınız? Bana kalırsa biraz daha para bulma yolları arayın ve bunu alın. Bu da 250TL.
Cooler Master Pulse MH320 Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Fiyatı

Bu kulaklığı 2 yıl kadar oyun oynarken kullandım ve gayet rahat bir kulaklık, güzel bir yanı da oyun oynamak dışında kullanılabilmesi. Gaming kulaklıkların çoğu usb girişli olduğu için bilgisayarda kullanıyorsun sadece fakat ben bu kulaklığı hem pc hem de telefonda müzik dinlemek için günlük kulaklığım olarak kullanıyordum. Kesinlikle öneririm, hala müzik dinlemek için günde en az 5-6 saat kullanıyorum ve gayet rahat olduğunu söyleyebilirim, hafta sonları en az 10 saat kafamda duruyor ve kulağımda olduğunu hissetmiyorum bile. Ama geçen gün arkadaşım aynı kulaklığı almış onu deneyince baya kulağımı sıkmıştı fakat 1-2 ay kullanımdan sonra plastik esneyecek ve kulağı daha az sıkacaktır. Eğer mikrofon kullanmak istiyorsan 3.5mm jak'ı ikiye ayıran aparatlardan alman lazım, 3-4 liraya bulabilirsin çoğu yerde.

Sagol
Bu kulaklığı 2 yıl kadar oyun oynarken kullandım ve gayet rahat bir kulaklık, güzel bir yanı da oyun oynamak dışında kullanılabilmesi. Gaming kulaklıkların çoğu usb girişli olduğu için bilgisayarda kullanıyorsun sadece fakat ben bu kulaklığı hem pc hem de telefonda müzik dinlemek için günlük kulaklığım olarak kullanıyordum. Kesinlikle öneririm, hala müzik dinlemek için günde en az 5-6 saat kullanıyorum ve gayet rahat olduğunu söyleyebilirim, hafta sonları en az 10 saat kafamda duruyor ve kulağımda olduğunu hissetmiyorum bile. Ama geçen gün arkadaşım aynı kulaklığı almış onu deneyince baya kulağımı sıkmıştı fakat 1-2 ay kullanımdan sonra plastik esneyecek ve kulağı daha az sıkacaktır. Eğer mikrofon kullanmak istiyorsan 3.5mm jak'ı ikiye ayıran aparatlardan alman lazım, 3-4 liraya bulabilirsin çoğu yerde.
Sağolun ama çoktan Gamepower aldım artık deneyip görücez olacakları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı