Gamepower PSU alınır mı?

Xigmatek'e yorum yapmıyorum yanlış anlamayın ama ben "X" süredir kullanıyorum bir şey olmadı yorumları bıktı artık. Sende bir sorun olmaması kaliteli anlamına gelmiyor.

Konu sahibinin sorusuna yanıtım, PSU gibi önemli bir parçayı Gamepower almayın. Bomba VS. espirileri bir yana çoğu zaman bu tür markaların 80+ sertifikası gerçek olmuyor. Bun sertifikayı kontrol edebileceğimiz bir site vardı ancak şu anda bulamıyorum. PSU alırken mümkün mertebe kaliteli markalardan, kaliteli bir PSU alın.

Xigmatek'e yorum yapmıyorum yanlış anlamayın ama ben "X" süredir kullanıyorum bir şey olmadı yorumları bıktı artık. Sende bir sorun olmaması kaliteli anlamına gelmiyor.

Konu sahibinin sorusuna yanıtım, PSU gibi önemli bir parçayı Gamepower almayın. Bomba VS. espirileri bir yana çoğu zaman bu tür markaların 80+ sertifikası gerçek olmuyor. Bun sertifikayı kontrol edebileceğimiz bir site vardı ancak şu anda bulamıyorum. PSU alırken mümkün mertebe kaliteli markalardan, kaliteli bir PSU alın.
Ben bir kişiden bahsetmedim farkındaysan, kişilerden bahsettim. "X" süredir kullanması ürünün uzun ömürlü olduğunu gösterir. Ayrıca nedir bu Xigmatek nefreti? Kötüleyenler hiç Xigmatek PSU kullandı mı?

Xigmatek gayet iyi, bilgisayar topladığım bir kaç arkadaşıma aldık. 2 seneyi geçiyor halen bir sıkıntı yok. Neden iyi bir "halt" değilmiş acaba?
Xigmatek kötü marka demiyelimde bazı modellerinde kalite düşük kalıyor diyelim 🙂

Xigmatek kötü marka demiyelimde bazı modellerinde kalite düşük kalıyor diyelim 🙂
Bak işte ona bir şey demem. Konunuza baktım gayet iyi araştırmışsınız. Bu Xigmatek'in kalitesiz, dandik olduğunu değil. O PSU'ya göre daha alt kalitede olduğunu gösterir. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı