Gamepower saber neden alınmaz?

Yok be, hepsi birbirinin kopyasi. Yine de Trust klavyeler Gamepower ve Rampage klavyeler kadar sorunlu olmuyor.
Trust klavyeler belli bir bütçe altında fason olarak Çin firmalarına ürettiriyor zaten bunu kendileri de söylüyor. Belli bütçe üstü kendi üretimleri diye biliyorum.
Kalitelidir Trust, severim. Rampage ya da Gamepower'dan iyidir.

Şunu
Okumadınız diye umuyorum.

Anlayamıyorum neyi savunduğunu yada ne demek istediğini. Trust üretip başkasına satıyor diyorsan, öyle değil maalesef yanlış biliyorsun. Aynı firma üretip hem Trust'a hem de başkalarına satıyor diyorsan zaten ben de onu söylüyorum. 500 adet ve üzeri alıp kendi logonuzla satabilirsiniz isterseniz.

Hocam ben şunu anlayamıyorum, neden Trust daha kaliteli? Gamepower outemu isimli Switch markasını kullanıyor aynı şekilde Trust'da outemu Switch kullanıyor belki farklı modelleri vardır ancak bu Gamepower Saber ile rakip olan Trust GXT 890 Cada'dan bahsediyorum neden birisi çabuk bozuluyor birisi daha uzun süre sağlam duruyor? Kullanılan Switchler yani tuşlar aynı.

Hocam ben şunu anlayamıyorum, neden Trust daha kaliteli? Gamepower outemu isimli Switch markasını kullanıyor aynı şekilde Trust'da outemu Switch kullanıyor belki farklı modelleri vardır ancak bu Gamepower Saber ile rakip olan Trust GXT 890 Cada'dan bahsediyorum neden birisi çabuk bozuluyor birisi daha uzun süre sağlam duruyor? Kullanılan Switchler yani tuşlar aynı.
Trust markası alttan vurma üstten çakma rezil bir marka değil de ondan. Eskiden öyleydi yalan yok, dokunsan cilt kanseri idi. Ancak epey düzeldiler.

Ben bunu uretim yapan firmaya bagliyorum. Sabre'nin gercek hali 12 dolar civarindayken Trust 15 dolar civarinda. Gamepower ureticileri keycaplere onem verip bir seyleri kaciriyor olabilir, Trust ureticileri ise keycapleri kalitesiz kullanip asil urunu daha dayanikli yapiyor olabilir. Arada 3 dolar var, ne kadar kalite arttirilabilir bir fikrim yok lakin benim dusuncem bu sekilde.

Hocam fason var, fason var. Trust bu bütçede fason bile olsa mağdur etmemeye oynuyor. Gamepower sırf RGB için diğer bileşenlerin kalitesinden kısıyor bu da kısa ömürlü olmasına neden oluyor. Bu bütçede Philips, Bloody gibi markalar bile fason satıyorken Trust neden satmasın? Ki, Trust'ın bu klavyesi Philips'in klavyesinden, Bloody'nin de birkaç tane klavyesinden kat kat daha kalitelidir. Gerek yazılım desteğiyle, gerek switchleriyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı