Gamepower Saber RGB alınır mı?

O markayada bakacağım saber alamazsam onu gözden geçireceğim.

Araştırmam hala sürüyor. Red Switch istiyorum Outemu diye şartım yok şu an için kim bilir belki de membran alırım.

Kaliteli bir membran bazen kalitesiz bir mekanikten daha iyi olabilir. Redragon Dark avenger bazen İnventus'ta iyi indirimlere girebiliyor. G87'yi de tekrar gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Redragon markasının diğer klavyelerine de bakabilirsiniz.

Zaten 1 aylık kullanımınız verilerden daha öne çıkıp bir ürünün "dandik" olup olmamasını belirliyor. Outemu MX Switch'ler bulunuyor. Bu Switch'ler hakkında da kısa bir araştırmayla iyi olup olmadığını, yay sesi olup olmadığını, basmama olup olmadığını, başka kronik sıkıntıları olup olmadığını bulabilirsiniz. O bütçede ttc tarafından üretilmiş rk Switch bulunduran royal kludge klavye bulunurken Outemu MX Switch'li bir klavyeyi bir gazla almanız... Neyse.

Boş verin hocam uğraşmaya gerek yok arkadaş kararını vermiş.

Almışken bence Red al. Ben zamanında Blue aldım aşırı fazla ses çıkarıyor. Bildiğin daktilo gibi. Önceden ses hoşuma gidiyordu ancak artık daha tok ve az sesli klavyelere ilgi duyuyorum.
Kesinlikle red alacağım.Turuncu optik switchten aşırı sıkıldım.Şuan rainbow klavyem var ama kardeşime verilecek.Bu yüzden farklılık amaçlı red switch ve full rgb klavye arıyorum

Royal Kludge G87 alınabilir ama RGB demişsiniz.Bu düşünülebilir:

Bakacam buna çünkü güzel duruyo bütçem yeterse alırım bunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı