Gamepower Warlock Compact alınır mı?

Aferin size çok güzel yönlendirmişsiniz arkadaşı, 2-3 ay sonra yeni konu açarsınız "Gamepower Warlock tuşlar basmıyor" diye.
Hocam 3 aydır kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunları biliyorum. İlk çıkan sürümünde tuş basmama vb. gibi sorunlar çokça yaşanmış hatta YouTube incelemelerinde yorumlarda belirtilmişti. Yeni çıkan versiyonda (2021) bu sıkıntıların yaşanmadığını yazmış kullanıcılar. Ben de bir şans vermek istedim ve red switch olması sebebi ile kod yazmak için bu klavyeyi aldım. Gerçekten yazım hissiyatı güzel ve herhangi bir basmama vb. sorunla karşılaşmadım henüz. 1 seneyi doldurunca burada geri bildirim vereceğim ve eğer bahsettiğiniz sorunları yaşarsam burada aksini savunan herkesten özür dileyeceğim. Gamepower markasına bir sempatim yok, ancak bu üründen memnun kaldığımı söylemek zorundayım. Dediğim gibi 1 sene dolunca geri bildirim vereceğim.
 
Hayır alınmaz. Göz boyayıp tuş basmıyor diye konular çok fazla var. Kronik sorunlu bir klavye YouTuber'lara para verip balon yaptırdılar klavyeyi tabii teknoloji şans işi ancak alınmaz.
 
Hocam 3 aydır kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunları biliyorum. İlk çıkan sürümünde tuş basmama vb. gibi sorunlar çokça yaşanmış hatta YouTube incelemelerinde yorumlarda belirtilmişti. Yeni çıkan versiyonda (2021) bu sıkıntıların yaşanmadığını yazmış kullanıcılar. Ben de bir şans vermek istedim ve Red Switch olması sebebi ile kod yazmak için bu klavyeyi aldım. Gerçekten yazım hissiyatı güzel ve herhangi bir basmama vb. sorunla karşılaşmadım henüz. 1 seneyi doldurunca burada geri bildirim vereceğim ve eğer bahsettiğiniz sorunları yaşarsam burada aksini savunan herkesten özür dileyeceğim. Gamepower markasına bir sempatim yok, ancak bu üründen memnun kaldığımı söylemek zorundayım. Dediğim gibi 1 sene dolunca geri bildirim vereceğim.

Hocam sizin sıkıntı yaşamamanız hiçbir gerçeği değiştirmez kusura bakmayın. Kendi ürünlerini üretmeyen bir firma kendisi zaten, teknoloji şans işidir hocam. Bende tanıyorum 1 senedir Gamepower kullanıp memnun kalanları ancak memnun kalmayanlar kalanlardan daha fazla.
 
Hocam sizin sıkıntı yaşamamanız hiçbir gerçeği değiştirmez kusura bakmayın. Kendi ürünlerini üretmeyen bir firma kendisi zaten, teknoloji şans işidir hocam. Bende tanıyorum 1 senedir Gamepower kullanıp memnun kalanları ancak memnun kalmayanlar kalanlardan daha fazla.

2021 versiyonunda sorunlar giderildi hocam bence biraz ezberden konuşuyorsunuz.
 
Uzun kullanımda tuşlar basmıyor diye konu açarlarsa görürüz hocam.
Hocam zaten bu fiyata bu ürün alınıyorsa elbette bir bit yeniği olacak. Ben de ondan sordum zaten uzun kullanım var mı diye ama şu konuda da siz ve arkadaş yanlış, marka savunuculuğu ya da nefreti içermeyin çünkü onlar size hizmet etmeli. Onlar da etmek için rekabete girecek ve piyasa çeşitlenecek. Trust da daha düne kadar iyi bir marka değildi ; son 1-2 yılda bazı ürünleri iyi çıktı, MSI da MSI olduğuna bakmayın ; düşük fiyatlarda çok da performanslı değiller malzeme kalitesi dışında ama ismi var. Biz tüketicinin menfaatlerini düşünelim, bize ne onlardan değil mi ☺️
 
Arkadaşlar merhaba. Bende bu klavyeyi 04.05.2021 tarihinde aldım. Alırken çok fazla araştırma yapmadım. İnternette klavye araştırırken direk aldım ve beni üzmedi. Space tuşu çok inceden yay sesi çıkarıyor. Eğer teferruatlara takılmazsanız, kullanım konforu olarak müthiş bir klavye. Almak isteyen arkadaşlar klavyenin ses yapmasını istemezse red switch tercih edebilirler. Ağırlık olarak fazlasıyla tatmin edici bir ağırlığı var. Aluminyum bir gövdeye sahip ve ortalama 800 gram bir ağırlığa sahip. Bu kadar ağır olması klavyeyi de yerinden kalkmaz bir hale getirmemiş. Red switch için söyleyebilirim; yazı yazması ve oyun oynaması gayet güzel ve keyif verici bir klavye. Kalite anlamında duruşu ve kullanımı yeterince tatmin ediyor. Sade ve kompakt bir görünümü var. Kutu içinden 3 tane yapıştırma Gamepower etiketi çıktı. Aynı zamanda klavyenin makro tuş ayarlama programı var. 3 profile sahip olan bu programda istediğiniz tuşa istediğiniz makro atamasını yapabilirsiniz. Ben bu klavyeyi 220TL'ye aldım ve şuanlık memnunum arkadaşlar. Almak isteyen oyunculara ve yazı yazmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Klavyenin daha detaylı incelemeleri YouTube'da mevcut. İlerleyen zamanlarda klavye ile görüşlerimi tekrar bildireceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı