Gamepower Warlock Compact alınır mı?

Arkadaşım da Blue Switch modeli var. Bir süre sonra tuşlarının tam basmadığını (algılamadığını) ve LED ışıklarının bir kısmının eski ışık seviyesinde olmadığını söyledi.

Dayanıklı mı? Belki bu fiyatlarda ki en kalitesiz ürün. Bu klavye aşırı çok sorun yaşayan var.
Arkadaşım yanımda klavyeye yumruk falan attı. Klavye sapasağlamdı artık sorun onlardadır bence.
Tuş basmama olayı doğru olabilir. En son bazen yazıyor bazen yazmıyordu.

Arkadaşım yanımda klavyeye yumruk falan attı. Klavye sapasağlamdı artık sorun onlardadır bence.

Arkadaşım da Blue Switch modeli var. Bir süre sonra tuşlarının tam basmadığını (algılamadığını) ve LED ışıklarının bir kısmının eski ışık seviyesinde olmadığını söyledi.

Bu mu yani? Yumruk atıp sağlam kalması mı belirliyor kalitesini? RGB'lerinin yanması, tuşların basması gibi sorunlarla karşılaşıyor herkes. Zaten kendinde söylemişsin.

Kumara istemiyor. Konuyu tam okuyun.

Mavi Switch'li olanını denedim, orta ile çok iyi arasında bir yerlerde. O basma hissini başka klavyelerde yaşamadım ama o çok farklıydı. Basma hissi harikaydı yani.
Bunu tavsiye ederim.

Yani aslında güzele benziyor ancak yani markasını hiç duymadim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı