GameSatış mağduriyeti

Sürekli üslup üslup deyince Bozok vs Hasan kavgası geldi aklıma. :)

Eki Görüntüle 2499256

X bir kurumun yetkilisi ile görüştüğünde ve üslup bozduğunda sana '' beyefendi lütfen kelimelerinize dikkat edin, aksi halde çağrıyı sonlandırmak zorunda kalacağım '' gibisinden bir şey söyler.

İlk kötü sözde ( ki bence enayi sözünde hala kötü bir şey yok ) şak diye suratına telefon kapatmazlar veya 1 saat ulaşamacağın şekilde sana yaptırım yapmazlar. Site baştan savmış, bu kadar basit.
Site zaten bunu kurallarında belirtmiyor mu? Gamesatış, satıcının alıcıya karşı üslubu konusunda oldukça katı kurallı bir site demekki. Ki bu forumda bile Enayi kelimesini ilk kullandığınızda hakaretten uyarı yiyorsunuz, gereksiz mesaj ve bu gibi şeyler uyarılıyor sadece.

Site zaten bunu kurallarında belirtmiyor mu? Gamesatış, satıcının alıcıya karşı üslubu konusunda oldukça katı kurallı bir site demekki. Ki bu forumda bile Enayi kelimesini ilk kullandığınızda hakaretten uyarı yiyorsunuz, gereksiz mesaj ve bu gibi şeyler uyarılıyor sadece.
Üslup konusunda katı kuralları bir kenara bırakıp, müşterilerin mağduriyetlerine odaklansınlar. Mağduriyetleri umursamayıp '' enayi '' diyeni sanki ana bacı sövmüş gibi cezalandırmak ancak GS gibi rezil bir siteye yakışır zaten.

Bakınız videolu kanıt sundum diye belirttim enayiyi ise alıcıya demedim karıştırma dedim ve bu alıcıların bir çoğu çalışan olduğunu düşünüyorum.

Yani açıkçası kendi kafanızda bir doğrunuz var bu kadar insan yanlış konuşuyor yalan söylüyor ama siz doğru söylüyorsunuz evet hocam kimseye enayi demediniz haksız yere ban yediniz lütfen konuyu da uzatmayalım artık anlaşıldı.

Fark eder mi? Tahrik etmişsin. :D Adamlara banlamaları için sebep vermişsin, o sebebi vermeyecektin. Yapacak bir şey yok. Kendi hatanın farkına varamıyorsun. Sağlıklı tartışma olacağını düşünmüyorum. O yüzden takipten çıktım konuyu. Tavsiyem, ne olursa olsun üslubunu bozmaman yönünde olur. Banlanmak için adamlara sebep verme.
Ben de Gamesatış’ta 9-10 tane falan satış yaptım çok olmasa da hiçbir zaman üslübumu bozmayıp sizli bizli konuşmuştum ve karşı taraf da buna sadıktı. En başta sitenin kuralları katı olunca insanlarına da işliyor kötü niyetli alıcı görmedim mesela arkadaşım Valorant hesapları satıyor birkaç kez dolandırılmaya çalıştı yine üslubunu bozmadı.

Yani açıkçası kendi kafanızda bir doğrunuz var bu kadar insan yanlış konuşuyor yalan söylüyor ama siz doğru söylüyorsunuz evet hocam kimseye enayi demediniz haksız yere ban yediniz lütfen konuyu da uzatmayalım artık anlaşıldı.
Olay enayi deyip siteden ban yemek değil hala anlamadınız mı ? Olay GS nin herkesi mağdur eden rezil yönetimi.

Üslup konusunda katı kuralları bir kenara bırakıp, müşterilerin mağduriyetlerine odaklansınlar. Mağduriyetleri umursamayıp '' enayi '' diyeni sanki ana bacı sövmüş gibi cezalandırmak ancak GS gibi rezil bir siteye yakışır zaten.
Hocam ona gamesatış’ın yapabileceği bir şey yok ki? Sahibinden’de dolandırıldığınızda Sahibinden de bunun hakkında bir şey yapmıyor… Satıcı veya alıcı Gamesatış olsaydı (CS skinlerini gamesatış olarak alıyorlar ucuza) O zaman sorun tamamen onları ilgilendirirdi ancak alıcı veya satıcı tamamen bağımsız birisi.

@328914, GameSatış'ı birçok sefer ben de kullandım ve sorun yaşamadım. Benim sorun yaşamamam, başkasının sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor da random hesap alırken kullanıyordum. Hesaplarda birkaç kez sorun çıktı. Steam guardı olan ya da kullandıktan bir süre sonra giden hesaplar oldu. Sakin ve kibar şekilde hem satıcıya hem de desteğe yazdım. Hesabın değişimini yaptılar. Bu arkadaş gibi küfrederek yeni hesap isteseydim, muhtemelen ben de banlanacaktım. :D Nasıl konuşulacağını bilmek lazım. Bazı arkadaşlar, GameSatış'ın burada aracı konumda olduğunu unutuyor herhalde.

Hocam ona gamesatış’ın yapabileceği bir şey yok ki? Sahibinden’de dolandırıldığınızda Sahibinden de bunun hakkında bir şey yapmıyor… Satıcı veya alıcı Gamesatış olsaydı (CS skinlerini gamesatış olarak alıyorlar ucuza) O zaman sorun tamamen onları ilgilendirirdi ancak alıcı veya satıcı tamamen bağımsız birisi.
Peki mağduriyetleri önlemek adına hiçbir şey yapmaz ise bu GS yi suç ortağı yapmaz mı ? Aynı şekilde Sahibinden'i de. Yani ben aracıyım deyip işin işinden sıyrılmak en basiti. 0 sorumluluk oh mis.

@328914, GameSatış'ı birçok sefer ben de kullandım ve sorun yaşamadım. Benim sorun yaşamamam, başkasının sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor da random hesap alırken kullanıyordum. Hesaplarda birkaç kez sorun çıktı. Steam guardı olan ya da kullandıktan bir süre sonra giden hesaplar oldu. Sakin ve kibar şekilde hem satıcıya hem de desteğe yazdım. Hesabın değişimini yaptılar. Bu arkadaş gibi küfrederek yeni hesap isteseydim, muhtemelen ben de banlanacaktım. :D Nasıl konuşulacağını bilmek lazım.
Ben bundan 2 ay önce TLOU hesabı almıştım evet hesaplara 1000 kişi giriyor ancak 25 TL karşılığında gayet makuldü şifresini falan da değiştirmediler sadece bilgisayar değişince eski bilgisayarda kaldı o hesap öyle gitti…
Yani satıcıdan satıcıya değişen bir şey yoksa Gamesatış para yatırmaya rağmen yatmayan bakiye konusunda oldukça yardımcı bir tavıra sahip bunu da yaşadım. Destek ekibindekilerin üslubu da çok sabırlı ve yardım odaklı.

Arkadaşlar bu tarz siteler zaten illegal satış yaptığı için gidip de yüklü alışverişler yapmayın bir zahmet sonra olan sizin giden paranıza oluyor. Ayrıca ben şahsen itempazar, İtemsatış üzerinden alışverişler yapıyorum satıcılar ürünlerde sıkıntı çıkardığı an talep oluşturuyorum Max 2 gün içinde ücretim kesin olarak iade ediliyor hiç sıkıntı çıkarmadılar sadece satıcının ilanda belirttiği kurallara ve vermiş olduğu garanti süresine dikkat etmeniz gerek. Gidip de "a satıcısı" aynı ürünü 5 TL'ye veriyor fakat arkasında durmuyor çünkü çalıntı hesap fakat "b satıcısı" aynı ürünü 20 TL'ye veriyor ama karşılık olarak garanti sunuyor ve hesap kendisine ait bu tarz konulara dikkat etmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı