Gaming.gen ekran kartı tamir ücretini öder mi?

@Mito_26 hocam kartın fotoğrafında nerede sıkıntı var göremedim.
Bu şekilde hocam, arka plakada eğrilik var, fotoğrafta görünmüyor ancak termal pedler arka plakaya yapışmış ve pedlerin kapatması gereken yerler açıkta duruyordu.

Dosya Ekleri

• 83B6C2DA-F46E-48B7-A107-34C625534E5D.jpeg
    83B6C2DA-F46E-48B7-A107-34C625534E5D.jpeg
    267 KB · Görüntüleme: 38
Bu saatten sonra buradan bir şey çıkmaz. Bilgisayara ödev için acil ihtiyacın varsa 300-400 TL'ye sadece görüntü verecek bir kart alıp bu kartı Gaming Gen'e yaptırmalıydın.

Bu saatten sonra buradan bir şey çıkmaz. Bilgisayara ödev için acil ihtiyacın varsa 300-400 TL'ye sadece görüntü verecek bir kart alıp bu kartı Gaming Gen'e yaptırmalıydın.
ilk aklıma gelen seçenek bu oldu. Sarı siteden ilanlara baktım, bulunduğum şehirde 25-30 tane kart ilanı çıkıyor 20 tanesi üst seviye kart ve değerinin üzerinde ücret talep edilmiş, kalan kartlarda ya arızalı yada 1000 TL fiyat bandında. Aldığım kartı satmakla uğraşmamak için Gaming.gen adresini daha fazla beklememek için kendim daha uygun fiyata kartın tamirine verdim. Mantıklı olan buydu şuanda benim için.

İlk aklıma gelen seçenek bu oldu. Sarı siteden ilanlara baktım, bulunduğum şehirde 25-30 tane kart ilanı çıkıyor 20 tanesi üst seviye kart ve değerinin üzerinde ücret talep edilmiş, kalan kartlarda ya arızalı ya da 1000 TL fiyat bandında. Aldığım kartı satmakla uğraşmamak için Gaming.gen adresini daha fazla beklememek için kendim daha uygun fiyata kartın tamirine verdim. Mantıklı olan buydu şu anda benim için.

Param Güvende veya dolap ile 250 TL'ye 1080p 60Hz görüntü veren HDMI çıkışı olan HD5450 alıyorsun adamlar kapına kadar getiriyor.İkinci elde aynı şehir zorunluluğu kalmadı artık.

Param Güvende veya dolap ile 250 TL'ye 1080p 60Hz görüntü veren HDMI çıkışı olan HD5450 alıyorsun adamlar kapına kadar getiriyor.İkinci elde aynı şehir zorunluluğu kalmadı artık.
Doğrudur hocam, ben param güvende ile alışverişe güvenmiyorum açıkçası, çevremde sorun yaşayan arkadaşlarım oldu o yüzden tercih etmek istemedim. Koskoca firma sattığı ürünün arkasında durmuyor, tanımadığım kişiden gelen ürünle aynısı olsa yine zararlı çıkan ben olacaktım.

Ürünün onarımı tamamlanmış. Defalarca ASUS ve satıcı taraf olan Gaming.Gen ile görüşmem sırasında adres bilgilerimin paylaşılmasını ve ürünün doğrudan tarafıma gönderim sağlanmasını söyledim ve iki tarafta bunu onayladı. Konuyu açtığım tarihten beri geçen zaman ortada ancak bugün görüşme sağladığımda ServisPoint ürünü kim teslim ettiyse o gelip almalı diyor. ASUS'da ServisPoint'e gelip teslim almanız gerekiyor diyor. (ben zaten oraya gelebilsem sizi arama gereği duymam). Gaming.gen ise hafta içi belirli günde ServisPoint'e ürünleri teslim almaya gittiğimiz gün oluyor bu hafta olmadı belki bu hafta gideriz, eğer gidilmez ise diğer hafta gideriz teslim alırız size gönderim sağlarız diyorlar. Şaka gibi olay paramla mağdur olan kişi ben oldum, hem ASUS hem ServisPoint hem de Gaming.gen ile bugün telefon görüşmelerimde üslubumu bozmadan müşteri memnuniyeti açısından gönderim sağlanmasını rica ve talep ettim ancak hepsinden aynı cevapları aldım.

Ürünü tamir eden servise parça cuma günü geldi onarımı bugün ancak yaptılar işlem sırası diye bir durum yok. Ürünün yerel satıcısı ve dağıtımını sağlayan marka ürünün nerede olduğundan bir haber hâlâ bana telefonda diyor ki ücreti var ödeme yapmanız gerekiyor ben o parayı 2 hafta önce yolladım muhasebe birimleride parayı onayladı. Sistemi satın aldığım yeri arıyorum telefonları açan yok 20-24 kişi sıra bekliyorum telefon bana gelene kadar 1 saatlik çağrı süresi doluyor, maille iletişim kurmak imkansız 3 hafta önce attığım maile dahi cevap vermiyorlar, Instagram üzerinden iletişim sağlanmıyor görüldü atılıyor.

Dosya Ekleri

• 4343ADC1-62C6-40C3-B720-C7805AC8AA12.jpeg
    4343ADC1-62C6-40C3-B720-C7805AC8AA12.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 34
Çoğu firma böyle artık. Sattığı ürünün arkasında durmuyor. Bende bugün o siteden alışveriş yaptım inşallah ayıplı ürün gelmez. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı