Gaming gen TR ayıplı monitör degisim sureci nasıl işler?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bundan bir ay önce Gaming gen TR adresinden Dell G2422HS adli urunu satin aldim. Birkaç gün sonra ekranda ölü piksel olduğunu gordum. Bir adet olduğu için pek onemsemedim ama aradan 15 gun geçince birkaç tane daha olduğunu tespit ettim.

Ticket oluşturdum ve Yurtiçi Kargo ile kendi kutusunda ücretsiz olarak gonderebileceğimi soylediler. Ben de pazartesi gunu kargoya verdim ve cihaz şu an ellerine ulaştı. Birdahaki ticketımda değişim talep ettiğimi belirttim.

Sorum şudur; değişim olursa ve yine ölü piksel çikarsa iade edebilir miyim?

DELL yetkili servisi, size getirilecek olan yeni monitörün daha önceden tamir görüp yenilenmiş bir ürün olduğunu söyledi mi? Çünkü ben de ölü piksel için aradığımda tesadüf eseri bana bu bilgiyi verdi. Ondan dolayı vazgeçip ürünü direkt olarak gaming.gen'e gönderip yenisiyle değişim ya da iade istedim.
Evet yenilenmiş urun gelecek bana ama ben bir sakinca görmedim hatta daha çok hoşuma gitti çünkü panel yenilenip testlere sokulacak ve hatasız, ölü pikselsiz bir monitör gelecek. Cihaza 500 tl zam geldiğini ve özelliklerinin de bu kulvara gore çok iyi olduğunu duşunursek ben iade etmeyi tercih etmedim.

Evet yenilenmiş urun gelecek bana ama ben bir sakinca görmedim hatta daha çok hoşuma gitti çünkü panel yenilenip testlere sokulacak ve hatasız, ölü pikselsiz bir monitör gelecek. Cihaza 500 tl zam geldiğini ve özelliklerinin de bu kulvara gore çok iyi olduğunu duşunursek ben iade etmeyi tercih etmedim.
Umarım yeni ürününüzde karanlık piksel çıkmaz. Çünkü Dell yetkili servisi karanlık ölü piksel ile renkli sıkışmış piksele aynı problem gözüyle bakmıyor. Sizin şu anki monitördeki parlak piksel 1 tane bile olsa problem kabul ediyorlar fakat 6 tane karanlık piksel olmazsa problem saymıyorlar. Yani 5 tane karanlık ölü pikseli olan bir monitörü hiç gücenmeden insanlara gönderebilirler.

Sizde toplam kaç adet ölü piksel çıktı ? Sitesinde 6 ve üzerinde değişim olacağı yazıyor.

Sizde toplam kaç adet ölü piksel çıktı ? Sitesinde 6 ve üzerinde değişim olacağı yazıyor.
Ölü pikseli 2 gruba ayırmışlar, parlak piksel ve karanlık piksel olarak. 6 ve üzeri olması koşulu karanlık piksel için geçerli. Parlak pikselin ise 1 tane bile olması değişim için yeterli. Arkadaşta parlak piksel olduğu için değişim sağlamışlar.

Ölü pikseli 2 gruba ayırmışlar, parlak piksel ve karanlık piksel olarak. 6 ve üzeri olması koşulu karanlık piksel için geçerli. Parlak pikselin ise 1 tane bile olması değişim için yeterli. Arkadaşta parlak piksel olduğu için değişim sağlamışlar.
ya
Parlak olan her halükarda ortaya çıkan, karanlık olan internette yeşil, kırmızı gibi tek renk testlerinde ortaya çıkan olay mı ?

ya

Parlak olan her halükarda ortaya çıkan, karanlık olan internette yeşil, kırmızı gibi tek renk testlerinde ortaya çıkan olay mı ?
Parlak olan dediğiniz gibi, karanlık olan ise sadece siyah ekranda kendini belli etmiyor. Simsiyah olmadığı fakat %80 sönük gibi durduğu için parlak olana göre daha az dikkat çekiyor fakat yine de göze batıyor.

Dell yetkili servisi, size getirilecek olan yeni monitörün daha önceden tamir görüp yenilenmiş bir ürün olduğunu söyledi mi? Çünkü ben de ölü piksel için aradığımda tesadüf eseri bana bu bilgiyi verdi. Ondan dolayı vazgeçip ürünü direkt olarak gaming.gen'e gönderip yenisiyle değişim ya da iade istedim.

Hocam merhaba iade veya değişim oldu mu bende Gaming genden aldığım monitör 2.günde bozuldu şu an Gaming gene mail attım cevap bekliyorum.

Hocam merhaba iade veya değişim oldu mu bende Gaming genden aldığım monitör 2.günde bozuldu şu an Gaming gene mail attım cevap bekliyorum.
Hocam gaming gen ile hiç uğraşmayin direkt Dell'i arayin. Gaming gen tr'nin sorun bulunamadi dediği cihaza Dell değişim yapti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı