Gaming.gen.tr rezilliği

runawayjd

Megapat
Bu ayın 5'inde ASUS ROG XG27ucs model monitör almıştım, monitörde şerit halinde 5'li ve daha fazla ölü piksel bulunuyordu. 3 gün sonrasında ise ASUS teknik servise yolladım belge verdiler değişim/iade için satıcıya (gaming.gen.tr)'ye gönderin isteğiniz üzerine gereken yapılır dediler. Belgeyi satıcıya gönderdim bugün aradılar değişim mi iade mi istersiniz diye değişim talep ettikten sonra stok kontrolü yapılacaktır geri dönüş yapılacaktır dediler, arayan olmadı. Ben aradıktan sonra stokta olmadığını hatta üstüne üretimi durduğunu iddia etti telefonda ki şahıs. THH'ye başvurdum en erken 3 en geç 6 ay içerisinde kararlaşır dedi orada çalışan kişi. Misli ile değişim talep ettim ama burada değinmek istediğim nokta attıkları yalanın bu kadar açık saçık olması resmen müşteri ile dalga geçiyorlar. Ürün çıkalı 2-3 ay oldu telefonda arayıp sorduğumda ürünün üretimi durmuştur stok yoktur gibi geçiştirmeye çalışıyor ve ürünü aldığımda ki fiyat 16.499 iken şu anda 17.500 küsur civarı, para iadesi yapmak için direniyorlar. Daha önceden başına gelmiş tecrübe etmiş kişiler var mı? Süreç nasıl işliyor? THH bu konuda denetim yapıyor mu stokta olup olmadığına dair?

Para iadesi 17.500 olarak yapmalı diye düşünüyorum.

Bu ayın 5'inde ASUS ROG XG27ucs model monitör almıştım, monitörde şerit halinde 5'li ve daha fazla ölü piksel bulunuyordu. 3 gün sonrasında ise ASUS teknik servise yolladım belge verdiler değişim/iade için satıcıya (gaming.gen.tr)'ye gönderin isteğiniz üzerine gereken yapılır dediler. Belgeyi satıcıya gönderdim bugün aradılar değişim mi iade mi istersiniz diye değişim talep ettikten sonra stok kontrolü yapılacaktır geri dönüş yapılacaktır dediler, arayan olmadı. Ben aradıktan sonra stokta olmadığını hatta üstüne üretimi durduğunu iddia etti telefonda ki şahıs. THH'ye başvurdum en erken 3 en geç 6 ay içerisinde kararlaşır dedi orada çalışan kişi. Misli ile değişim talep ettim ama burada değinmek istediğim nokta attıkları yalanın bu kadar açık saçık olması resmen müşteri ile dalga geçiyorlar. Ürün çıkalı 2-3 ay oldu telefonda arayıp sorduğumda ürünün üretimi durmuştur stok yoktur gibi geçiştirmeye çalışıyor ve ürünü aldığımda ki fiyat 16.499 iken şu anda 17.500 küsur civarı, para iadesi yapmak için direniyorlar. Daha önceden başına gelmiş tecrübe etmiş kişiler var mı? Süreç nasıl işliyor? THH bu konuda denetim yapıyor mu stokta olup olmadığına dair?
THH kararıyla istediğinize kavuşacağınızı düşünüyorum ancak yaptıkları gerçekten saçmalık ve büyük ayıp. Sattığın ve stoğu olan ürüne nasıl stoğu yok diyebilirsin?

Para iadesi 17.500 olarak yapmalı diye düşünüyorum.
1721730527413.png

Vay be. Siteden alıntıdır.

THH kararıyla istediğinize kavuşacağınızı düşünüyorum ancak yaptıkları gerçekten saçmalık ve büyük ayıp. Sattığın ve stoku olan ürüne nasıl stoku yok diyebilirsin?

Stoku yok demesini geçtim. Üretimi durdu diyor. 😀 kendi sitelerinde 5 Nisana ait yeni model adı altında tanıtımı var modelin.

Şikayetvar.com da kullanın. Önemli bir etkisi var. Ayrıca 5 lira da olsa hoş değil.

Daha önce hiç kullanmadım yorumlara baktığımda çoğu kişi hala mağdur ediliyor hocam sadece bir kaçına geri dönüş yapılmış.

Değişim mi iade mi diye sorduktan sonra keşke değişim talep etmek yerine para iadesi isteseydiniz.

1000 TL'nin hesabını yapıp değişim kabul etmiyorlar, bugün ben beklemem deyip para iadesi isterim yarın yine başkasına yaparlar.

Daha önce hiç kullanmadım yorumlara baktığımda çoğu kişi hala mağdur ediliyor hocam sadece bir kaçına geri dönüş yapılmış.
Hiç bir şey olmazsa bile başkaları görür tercih etmez. Ben sorun yaşadığımda çözülse bile yazıyorum. Ben bir çok defa oradaki şikayetlere göre bazı firmalardan uzak durdum. Bu arada gaming.gen.tr'den sistem filan aldım. İleride bir şey alacak olsam yine tercih ederdim. Ama sizin şikayetiniz ile iki kete düşünürüm. Keşke hukukun ve adaletin kıymetli olduğu bir ülkede olsaydık. Dolandırılmamak, güvende olmak için 50 takla attığımız bir ülkede değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı