Gaming.gen.tr rezilliği

Hiçbir şey olmazsa bile başkaları görür tercih etmez. Ben sorun yaşadığımda çözülse bile yazıyorum. Ben birçok defa oradaki şikayetlere göre bazı firmalardan uzak durdum. Bu arada gaming.gen.tr'den sistem filan aldım. İleride bir şey alacak olsam yine tercih ederdim. Ama sizin şikayetiniz ile iki kete düşünürüm. Keşke hukukun ve adaletin kıymetli olduğu bir ülkede olsaydık. Dolandırılmamak, güvende olmak için 50 takla attığımız bir ülkede değil.

Sorun zaten ürün almakta değil ki, üründe sorun olduğu zaman olay patlıyor. Bahsettiğiniz sitede fatura belge vb. fotoğraf eklemeyi tercih ediyor musunuz yoksa sipariş numarası yeterli mi?

Sorun zaten ürün almakta değil ki, üründe sorun olduğu zaman olay patlıyor. Bahsettiğiniz sitede fatura belge vb. fotoğraf eklemeyi tercih ediyor musunuz yoksa sipariş numarası yeterli mi?
Duruma göre değişiyor hocam. Sipariş no da yeterli olur. Ama fatura eklediğim de oluyor. Ya da müşteri hizmetlerinden gelen cevabı.

Para iadesi 17.500 olarak yapmalı diye düşünüyorum.

THH kararıyla istediğinize kavuşacağınızı düşünüyorum ancak yaptıkları gerçekten saçmalık ve büyük ayıp. Sattığın ve stoku olan ürüne nasıl stoku yok diyebilirsin?

Eki Görüntüle 2261454

Vay be. Siteden alıntıdır.

Maalesef THH'nin bu konuda yetkisi sınırlı. Güncel fiyat kurundan iade istiyorsanız işiniz zor.

En kolay yol, THH ile değişim talep edip değişim kararından sonra ilamlı icra başlatıp satıcıdan ürünün güncel fiyatı hesaplanarak para iade almaktır.

Maalesef THH'nin bu konuda yetkisi sınırlı. Güncel fiyat kurundan iade istiyorsanız işiniz zor.

En kolay yol, THH ile değişim talep edip değişim kararından sonra ilamlı icra başlatıp satıcıdan ürünün güncel fiyatı hesaplanarak para iade almaktır.

Güncel fiyat kurundan iade istemiyorum hocam, ürünün aynısının değişimini talep ediyorum sıfır. Fiyatı arttığı için değişim yapmak istemedikleri için stokta kalmadığı gibi bir sürü kolpa sallıyorlar.

Güncel fiyat kurundan iade istemiyorum hocam, ürünün aynısının değişimini talep ediyorum sıfır. Fiyatı arttığı için değişim yapmak istemedikleri için stokta kalmadığı gibi bir sürü kolpa sallıyorlar.
Hocam son haftadaki gaming.gen.tr ile ilgili kaçıncı konu sayamadım.

Ne yapmaya çalışıyorlar, müşteri memnuniyetini hiç mi düşünmüyorlar anlamadım.

Mağazasına gidip değişim belgesi ile masaya çıkarıp vuracağım stokta kalmadığı dedikleri modeli göstereceğim en sonunda.
Aceleniz olmadığını belirtmişsiniz, sakin olmakta fayda var hocam. Darlamaya devam edin, hakkınızı arayın yeterlidir.

Konuyu takipteyim, gelişme veya sorunuz olursa alıntılayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı