Gaming.gen.tr rezilliği

Tabii tabii sonuçlandıktan sonra Hepsiburada'yı aradım sonuçlandı diye direk parayı gönderdiler zaten ulaşıyorlar tırım tırım onlar sana.

Kaç günde karar sonuçlanmıştı peki hocam?

Tekrardan gelişim oldu, mahkeme kararı sonuçlanmadan bugün gaming.gen.tr aradı ASUS'tan monitörü tedarik edip göndereceğiz (başta ellerinde olmayan ve üretimi durduğunu iddia eden firma) dediler. Savunma istendikten sonra tutuştuklarını hissediyorum. Karar sonuçlanmadan gönderecekler gibi duruyor. Adamların 3 kelimesinden 4'ü yalan. Dedim isterseniz gönderin isterseniz mahkeme sonucunu bekleyelim gerekirse icra ile alırım.

Eğer karar sonuçlanmadan değişim yapıp gönderirlerse normalde cezai işlem uygulanıyor mu bilmiyorum ama mantıken ortadan kalkmış mı olur?

Son düzenleme:
Eğer karar sonuçlanmadan değişim yapıp gönderirlerse normalde cezai işlem uygulanıyor mu bilmiyorum ama mantıken ortadan kalkmış mı olur?

Normalde cezai işlem yok ama kazanmanız hâlinde heyet ücreti ve varsabilirkişi ücreti satıcıya yansıtılır. Büyük ihtimal satıcı sizden başvuruyu geri çekmenizi isteyecektir veya savunmasında değişim yaptığını açıklayacaktır.

Eğer değişim yaparlarsa siz hakem heyetine gidip dilekçe ile başvuruyu iptal ettirin hocam. Çünkü satıcı savunmasında değişim yaptığını belirtirse başvuru reddedilir, reddedilen başvuru ücreti devlet hazinesinden yani vergilerimizden temin edilir.

Normalde cezai işlem yok ama kazanmanız hâlinde heyet ücreti ve varsabilirkişi ücreti satıcıya yansıtılır. Büyük ihtimal satıcı sizden başvuruyu geri çekmenizi isteyecektir veya savunmasında değişim yaptığını açıklayacaktır.

Eğer değişim yaparlarsa siz hakem heyetine gidip dilekçe ile başvuruyu iptal ettirin hocam. Çünkü satıcı savunmasında değişim yaptığını belirtirse başvuru reddedilir, reddedilen başvuru ücreti devlet hazinesinden yani vergilerimizden temin edilir.

Değişim yapmadan başvuruyu geri çekmemi istemesi de saçma olurdu. Değişim yapıldıktan sonra değerlendirilir tabii.

Dün kargoya verdiler bugün elime ulaştı, ölü piksel sorunu yoktur. Mahkeme kararı sonuçlanmadan değişim yaptılar. 1 lira olsa da hakkınızı arayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı