Böyle bir olayda açılıp tutanak tutturulması lazım.
Kargo şirketleri apartmanın önüne indirip teslim edip gidiyorlar hocam. O arada açıp kontrol etmek zor. Kaldı ki ben olsam yine kontrol etmeye çalışırdım. Babam teslim aldığı için bir şey yapamıyorum.
Ayrıca daha kasayı fişe takıp test etmedim bile. Bantla tutturup mu kullanayım, yoksa haftalarca sürecek olan THH'ye mi başvurayım. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Az önce aklıma geldi ,kargoyu getiren arkadaşı aradım. Kargonun hasarlı olduğunu söyledim. Yarın sabah şubeye ürünü götürürsem tutanak tutabileceklerini söylediler. Umarım yarın halledebilirim. (Zaman aşımına uğramıyor değil mi? Bu saatte kapanıyor diye yarın sabah ürünü götüreceğim.)
Gaming.gen.tr'yi Uzak durulması gerekenler listeme ekledim. Bu tür durumlarda iyi firmalar müşteriyi mağdur etmemek adına kasanın yenisini gönderir. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok kargo firmasıyla halledin gibi bir şey müşteri memnuniyetinden uzak başından savma amacı güden konuşmalardır. Geçmiş olsun. Kargo firması da alırken kontrol etseydiniz gibi bir yaklaşımla gelecektir. Bu şekilde kullanman gerekecek ya da satın aldığın yeri biraz sıkıştırman.
Hocam az önce kargo çalışanı ile görüştüm. Yarın ürünü de götürüp şubede tutanak tutabileceklerini söylediler. Kafamda çok fazla soru var. Kasanın yanında ekran kartı ve diğer kutular da geldi onları da mı iade etmem gerekiyor tam olarak anlamadım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
12.11.2020 Düzeltmesi, Kargoya götürdüm sabah(Dün akşam kargocu arkadaş yarın sabah getirin demişti.) yok efendim biz buna 1 gün geçmiş tutanak tutamayız dediler. İyi de dünkü arkadaş yarın sabah gel demişti vs. dedik. Adam yanımızda "güya" çalışanı azarladı. Bundan sonra böyle deme sadece aynı gün tutanak tutulur vs. Tek tesellim parçalarda sıkıntı yok. Sıkıntısız çalışıyor. Ya eski kasama tüm parçaları monte edeceğim ya da kasanın kapak kısmını bantlayacağım & Japon yapıştırıcısıyla tutturacağım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
14.11.2020 Düzeltmesi, Sistem çalışıyor gayet güzel. Kapak kısmını bantla tutturdum

. Parçalar da çok şükür iyi, hiçbir sorun yok. Umarım olmaz da....