Gaming.gen.tr'ye kutusu açılmamış laptop iade edilebilir mi?

atexisinsane

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Lenovo LOQ 15 serisi laptop sipariş ettim. Heves, heyecan ile beklerken çok araştırmaktan kaynaklı sıkıntılı bir seri ve kronik anakart yanması gibi sıkıntıları olduğunu gördüm. Ben de iade etmek istiyorum. Ürün daha evime ulaşmadı, yarın evime gelecek. Geldiği gibi Gaming Gen TR ile iletişime geçip iade edebilir miyim? Herhangi bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Lenovo LOQ 15 serisi laptop sipariş ettim. Heves, heyecan ile beklerken çok araştırmaktan kaynaklı sıkıntılı bir seri ve kronik anakart yanması gibi sıkıntıları olduğunu gördüm. Ben de iade etmek istiyorum. Ürün daha evime ulaşmadı, yarın evime gelecek. Geldiği gibi Gaming Gen TR ile iletişime geçip iade edebilir miyim? Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Tabiki de edebilirsin öncelikle ürün kargoya verilmediyse eğer telefonla arayıpta iptal edebilirsin . Eğer kargoya verildiğini söylerlerse eline geçtiğin de mağazasına kendin gidip götürmeni tavsiye ederim çünkü kargoya verirsin başına birşey gelir veya kendileri kutuya zarar verip kutu zarar görmüş alamayız diyebilir eğer istanbuldaysanız tavsiyem kendiniz götürmeniz zaten freedos olarak geldiği için işletim sistemi kurmadığınız takdirde iade hakkınız mevcut oluyor ama gaminggenin iade konusunda bazen kıllık yaptığını birkaç yorumda görmüştüm

Şimdiden iletişime geç ve ürünü teslim almayacağını iade etmek istediğini söyle. Ürün geldiğinde almaktan vazgectim o yüzden teslim almayacağım iade olacak de kargocuya, bu kadar.
Kesinlikle çok doğru bir detay eline ulaşmadan mutlaka iade edeceğini firmaya bildir . Ama dediğim gibi imkanın var ise kendin mağazaya götür

Ozaman mutlaka arayıp iade edeceğini teslim almayacağını söyle hatta video fotoğraf gibi elinde teslim almadığına dair kanıt bulundur
firmayı aradım teslim almayacağımı, iade edeceğimi bildirdim , olumlu karşıladılar , almayın iade dönünce paranız hesabınıza geri iade edilecektir dediler. Ürün yarın geliyor.

firmayı aradım teslim almayacağımı, iade edeceğimi bildirdim , olumlu karşıladılar , almayın iade dönünce paranız hesabınıza geri iade edilecektir dediler. Ürün yarın geliyor.
İyi yapmışsın kardeşim kargoya teslim ederken falan kutunun güvenlik etiketini resmini çek veya video çek teslim ederken kutuda hasar varsa veya yoksa bununda ispati için kayıt al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı