Garantiden dolayı değişim önerisi Colorful anakart alınır mı?

Hiç gerek yok, ara tüketici hakem heyetine başvuracağım de sizi mahkemeye vereceğim de. Kimse kusura bakmasın ASUS nerede corolful nerede. Ben kabul etmezdim. Teknik özellikleri seninkiyle aynı olmak şartıyla Gigabyte ASUS, MSI, gibi markaları kabul et gerisiyle uğraşma. Her şey çip değil ki, anakartın malzeme kalitesi, ömrü, BIOS ve sürücü desteği falan filan önemli detaylar.

ASUS A320 de çöp. Sanki B550 Strix'ten bahsediyoruz. Tek fark arayüz yoksa malzeme kalitesi ikisi de dip.

Hiç gerek yok, ara tüketici hakem heyetine başvuracağım de sizi mahkemeye vereceğim de. Kimse kusura bakmasın ASUS nerede corolful nerede. Ben kabul etmezdim. Teknik özellikleri seninkiyle aynı olmak şartıyla Gigabyte ASUS, MSI, gibi markaları kabul et gerisiyle uğraşma. Her şey çip değil ki, anakartın malzeme kalitesi, ömrü, BIOS ve sürücü desteği falan filan önemli detaylar.

Zaten dün CİMER, THH, ve Şikayervar'a şikayet ettim. Şikayetvar'dan hemen mesaj attılar değişim yapalım diye. Aradıklarında ise böyle dediler. Yazılımla uğraşıyorum. Zaten 1 aydır kendi bilgisayarım yok daha da uzatamam bu süreyi. Dediğiniz her şeyde haklısınız ama mecbur kılıyorlar insanı...

ASUS A320 de çöp. Sanki B550 Strix'ten bahsesiyoruz. Tek fark arayüz yoksa malzeme kalitesi ikisi de dip.
Elimizde ki bu hocam ne yapalım çöpe mi atayım istiyorsunuz?
Tamamen senin tercihin, Gigabyte'ın iyi yanı A520 olmasıydı ama herif diretiyorsa başka alternatif yok. Colorful da işini görür eskisinin karbon kopyası gibi. Arayüzüne alışırsan üzmez.
Evet. Hemde Gigabyte'a daha da çok güveniyorum kullandım.

ASUS A320 de çöp. Sanki B550 STRIX'ten bahsesiyoruz. Tek fark arayüz yoksa malzeme kalitesi ikisi de dip.

Az doğru yere odaklan. Biz anakart iyi ya da kötü demiyoruz, elemanın garantiye giden anakartıyla değişim talep edilen kartı yan yana koy öyle değerlendir. Bana ne B550 STRIX'ten. Hak talep edebilmek için B550 mi olacak illa bu nasıl bir kafa.

Az doğru yere odaklan. Biz anakart iyi ya da kötü demiyoruz, elemanın garantiye giden anakartıyla değişim talep edilen kartı yan yana koy öyle değerlendir. Bana ne B550 STRIX'ten. Hak talep edebilmek için B550 mi olacak illa bu nasıl bir kafa.

A320'ye karşı A320 önerilmiş ne var bunda? Siz marka beğenmiyorsunuz en alt kalite olduktan sonra üzerinde ASUS, MSI, Colorful yazmasının bir olayı mı var? B450'ye karşı A320 önerilir o zaman tamam.

Para iadesi alıp dieldiği anakartı alabilir ya da T.H.H'den aylarca karar bekler.

A320'ye karşı A320 önerilmiş ne var bunda? Siz marka beğenmiyorsunuz çöp olduktan sonra üzeirnde ASUS, MSI, Colorful yazmasının bir olayı mı var?

Para iadesi alıp dieldiği anakartı alabilir ya da T.H.H'den ayalrcak arar bekler.
Bir gün umarım bu durumda kalmazsın. Düşük seviye anakart diye çöpe atılmıyor. Bir yerde en iyi olarak görünen Asus. Senin attığın videoda "en düşük fiyat aliexpress". Diyeceğim bu kadar.

Bir gün umarım bu durumda kalmazsın. Düşük seviye anakart diye çöpe atılmıyor. Bir yerde en iyi olarak görünen Asus. Senin attığın videoda "en düşük fiyat aliexpress". Diyeceğim bu kadar.

Colorful kötü bir marka değil, RTX 4090 bile üreten firma. Benim dediğim A320, A320'dir ortada abartılacak bir durum göremedim. ASUS, MSI gibi firmalari iyi yapan üst seviye ürünleridir altlarda onlar da basit Çin markalarının ürünleri ile aynı seviyede.

İsimle marka kıyaslamak neyin kafası. Türkiye de bilinmeyen tonla marka var Türkiye de tutmadı diye kötü marka olmuyor ki zaten alacağın A320 çipsetli bir anakart Asus’tan ne kadar verim alabilirsin.

Colorful kötü bir marka değil, RTX 4090 bile üreten firma. Benim dediğim A320, A320'dir ortada abartılacak bir durum göremedim. ASUS, MSI gibi firmalari iyi yapan üst seviye ürünleridir altlarda onlar da basit Çin markalarının ürünleri ile aynı seviyede.
Kötü bir marka olmadığını bende biliyorum. Şimdi ortada Asus ve Colorful varken bunu seçmek zorunda bırakıldığım için konuşuyoruz. A320'nin bende düşük olduğunu biliyorum, herkes biliyor. Gigabyte B450M anakartım vardı ve buna geçmek zorunda kaldım. Bütçem yoktu o zaman ve en ucuz olanı almak zorunaydım. Çünkü arada uçurum fark vardı. Neyse hocam iyi günler dilerim.

İsimle marka kıyaslamak neyin kafası. Türkiye de bilinmeyen tonla marka var Türkiye de tutmadı diye kötü marka olmuyor ki zaten alacağın A320 çipsetli bir anakart Asus’tan ne kadar verim alabilirsin.
Türkiye de bilinmeyen bir ton marka var doğrusunuz. Ama birisi en üst gözükürken diğeri en ucuz alınacak anakart olarak gözüküyor. Türkçe 1 tane bile incelemesi yok. Bundan bahsediyorum. Neyse zaten yapacak bişey yok. Konu kapanabilir. Sadece tek diyeceğim kimse böyle bir şey yaşamaz umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı