Gay'den nasıl kurtulurum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanları cinsel tercihlerine göre ayrıştırmanızı ve "gay" kelimesini hakaret olarak kullanmanızı tasvip etmiyorum. Bir şans verin bence.
Kendisi gay yani eşcinsel tarafından resmen tacize uğruyor ve burada bu cümleyi kurabiliyorsunuz değil mi? İlk olarak toplumların sosyolojik olarak bilgisine sahip olduğunuzda bu cümleleri bile kullanmayacaksınız. Te Allahım.
 
Maşallah 36 dakikada arşa çıkmışız ben yazmasaydım içimde kalırdı. Ayrıca numara falan vermeni yanlış buldum biraz ciddi şekilde rahatsız olduğunu ve ilgilenmediğini söyleyebilirsin ve engellersin biter.
Numara? Engelledim inşallah başka yerden yazmaz bir daha.
 
Bence normal yazması ama internetten gördüğün birine de bu kadar yazmazsın ama bilemiyorum internette de güven olmuyor ki sonra yazar gay değilim aktifim falan bir de olgun çıkıyormuş ıyy ne büyük trajedi olurdu.
 
Orta çağda çok kullanılan bir yöntem vardı:
Göte kalkan takma yöntemi. Saldırılara karşı yüksek güvenlik sağlar.
1601407510156.png
 
Hocam bence siz Technopat'ta kız avına çıkmak için böyle bir konu açtınız. Yakışıklı olarak anılmak için, öyle olmasa bile bana öyle geldi. İlkte inanmaya çalıştım ama konu çok saçma, maalesef ava giderken avlandınız hocam göreviniz başarısız.
Maalesef gerçek 😟
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı