Gazze'nin roketleri neden hiçbir şekilde İsrail'e ulaşmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Osmanlı yıkılmasa senin statün ne olacaktı ki? Hayvan pislikleriyle sıvalı derme çatma bir evde kalan ekmek bile yiyemeyen, açlıktan çeşitli hastalıkları olan çiftçinin oğlu. Anadolu'nun halini bir araştır Osmanlı döneminde. Padişah torunu falan sanıyorsunuz galiba kendinizi.
Osmanlı yıkıldıktan sonra Anadolu insanı derme çatma evlerinden kurtuldu mu ?
 
O kadın yaşıyor 1 . 2. O kadın zaten ç*pl*k bir şekilde duruyormuş. Konser alanında X'e attığı fotoğraflarda yine kıyafetsiz bir şekilde duruyor. 3. sence İsrail'i yaptıkları sana ve ailene yapılsa sen de esir almaz misin? Kafandan aşağıya her gün bomba yağıyor. Üstüne pisliyorlar, diri diri yakıyorlar. Evet savaşı Hamas başlattı ama tüm bunlar Türkiye'ye yapılsa aileni birileri gece vakti alıp t*ca*ü* edip öldürürse sen de sessiz kalırsın dimi?
Sen beni yanlış anladın. Ben İsrail'in eylemlerini savunmuyorum. Filistin'i sadece aynı dinde oldukları için savunanlara karşı yazdım bunu. Hem kadının çıplak olması öldürülebileceği anlamına gelmiyor. Ve kadın çıplak da değil zaten, bikini gibi bir şey var.
 
Ben çocukların öldürülmesini savunmadım tarafsız kalınıp ilişkilerin kötüye gitmemesini savundum.

Ama kanka öyle bir konuşuyosun ki beter olsunlar gibi videoları eminim ki izlemişssindir yazık aga vallahi bak içim cız ediyor.
 
Sen beni yanlış anladın. Ben İsrail'in eylemlerini savunmuyorum. Filistin'i sadece aynı dinde oldukları için savunanlara karşı yazdım bunu. Hem kadının çıplak olması öldürülebileceği anlamına gelmiyor.
Kadını o hale getirenlerin Hamas askeri olduğunu düşünüyor çoğu kişi de ondan dedik.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı