Gece kızlar tarafından kovalandım

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 140
  • Görüntüleme 10.454
Hayatımda hiç kavga etmedim desem yalan olmaz. Kavga etmeyi de bilmem ben. Şiddete eğilimlide değilim. Sizi bilmem ama ben o tür şeyler yapmam.

Mecbur kalmadıkça yapmayin zaten.
Şiddet isteğe bağli değil zorunda kaldığı zaman gereklidir.
Kendi koruma isteği diyoruz aslında buna.
Böyle bir şey oldu mu direk gardini alacaksın ya da direk topuk fazla kişiler ise ama zaten kiz demişsin 2 bağırsan bile kaçarlardi.

Kanka istesem döverdim linç falan yeriz dedim bir vursam yere yapışacaklar zaten ayrica biraz küçüktüm o zamanlar.
Fazla siddete ve sinirliliğe sahip değildim.
Arkadaşlardan yardim istediydik ama sadece izlediler. :D
şimdi alayi gelse laf falan yesem umurumda olmaz direk işini bitiririm.
Şimdi çıkacak sağdan soldan bir iki feminazi ama daha önce ben de bu tip bir şey yaşamıştım ama tek fark ben dönüp kendimi savunmuştum. Aslında bu tip kızlar kendilerini bir şey falan sanıyorlar en iyisi hadlerini bildirmek. Ha erkek ha kız benim gözümde.

Şimdi çıkacak sağdan soldan bir iki feminazi ama daha önce ben de bu tip bir şey yaşamıştım ama tek fark ben dönüp kendimi savunmuştum. Aslında bu tip kızlar kendilerini bir şey falan sanıyorlar en iyisi hadlerini bildirmek. Ha erkek ha kız benim gözümde.
Koltuk altı kıllarımı almıyorum artık ben de güçlü bir kadınım

Aynı şekilde. Onlari görünce yeterince tilt oluyorum zaten. Kimseye bulaşmıyorum bulaşsam 1.5 yıllık pandemi sinirim var hepsini onlarin üstünde de uygulamak istemiyorum.

Forumda feminist yoktur kızda sayılı var zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı