GeForce NOW mı Boosteroid mi?

GeForce Now oyun çeşitliliği bakımından eksi puan alıyor, ama Boosteroid'in oyun çeşitliliğine baktığımda bayağı fazla çeşit olduğunu görüyorum, fakat Boosteroid'in eksisi ise Türkiye sunucularının olmaması, eğer oynuyacağınız oyunlar GeForce Now'da yok ise Boosteroid, var ise GeForce Now öneririm.

GeForce NOW'u yurt dışı sunucularında oynayabilirsin. Ben ücretsiz hesapta AC: Odyssey oynarken sıra beklemiyorum. Beklersemde en fazla 5 dakika. Diğer oyunlarda farklılıklar olabiliyor tabii ki. Ama şöyle bir şey vardı sanırım, yurt dışı sunucularında Premium alamıyorsunuz gibi bir şey görmüştüm. Aslı nedir bilmiyorum.

Arkadaslar oncelikle deneyimlerinizi ve geri bildirimlerinizi paylasmaniz cok guzel. Boosteroid olarak TR'de hizmet verebilmemiz icin sizlerin destegi gerekiyor. Nasil mi?

Sizlerden support@boosteroid.com 'a kisaca mail atarak, TR'nin buyuk bir oyuncu kitlesine sahip oldugunu ve sunucularin TR'ye kurulmasini beklediginizi yazabilirseniz bizler icin harika olur.
Zira ben firmada calisan tek Turk olarak sizlerle yalniz olmadigimi hissetmis ve sizlere daha iyi bir oyun kalitesi saglamaktan fazlasiyla mutlu olacagim...

Saygilar ve sevgiler herkese

Ulasmak isterseniz Whats app numaram:
+380635172300

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı