GeForce NOW paket kaybı farklı değerlerde görünüyor

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
GeForce NOW paket kaybı sorunu yaşıyorum sürekli farklı değerlerde paket kaybı gösteriyor nasıl çözebilirim bu sorunu?

ssss.PNG

Hangi bağlantıyı kullanıyorsun ( 2.4 ghz , 5 ghz , ethernet) Hangi cihaz üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsun bunların hepsi etken. Evde android telefonda 5 ghz ve ethernet ile giriş yaptığım da paket kaybı yaşamıyorum fakat android tv de aynı bağlantılarda paket kaybı sürekli kırmızı oluyor ama oynarken fark bile edilmiyor.

Hangi bağlantıyı kullanıyorsun ( 2.4 GHz, 5 GHz, Ethernet) hangi cihaz üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsun bunların hepsi etken. Evde Android telefonda 5 GHz ve Ethernet ile giriş yaptığım da paket kaybı yaşamıyorum fakat Android TV de aynı bağlantılarda paket kaybı sürekli kırmızı oluyor ama oynarken fark bile edilmiyor.

2.4GHz Türk Telekom. PC üzerinden giriş yapıyorum kablolu bağlantı.

Merhaba, Türk net forumunda bana gelen cevaplardan bir tanesini seninle paylaşmak istiyorum belki işine yarar.

" Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information 7 üzerinden test ettiğinizde bufferbloat skorunuz kötüyse modem tarafında ayar yapılması gerekiyor. Modeminizin yazılımını güncellemekle başlayın. “modem modeli + QoS ayarı” şeklinde Google'dan arama yaparak bufferbloat iyileştirmesi yapabilir ve paket kaybınızı düşürebilirsiniz."

Merhaba, TurkNet forumunda bana gelen cevaplardan bir tanesini seninle paylaşmak istiyorum belki işine yarar.

" Speed test - how fast is your internet? | DSLReports, ISP Information 7 üzerinden test ettiğinizde bufferbloat skorunuz kötüyse modem tarafında ayar yapılması gerekiyor. Modeminizin yazılımını güncellemekle başlayın. “modem modeli + QoS ayarı” şeklinde Google'dan arama yaparak bufferbloat iyileştirmesi yapabilir ve paket kaybınızı düşürebilirsiniz."

Test ettim bufferbloat 0 çıktı sanırım sadece GeForce NOW da oluyor paket kaybı.
Ve şu an tekrar test ettim bu şekilde gösterdi ilk defa bu şekilde sonuç verdi, tekrar test ettiğimde ise sürekli değişlen bir değer gösteriyor.

Adsız.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı